Falun miért ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal és olyanokat hallok vissza,hogy jól tette,hogy szakított velem.Senkinek nem ártok,dolgozom,jól keresek,főiskolám is van.Nem értem.Ő ugyanúgy dolgozik,jó ember.Továbbá azt is hallottam,hogy meg se érdemeltem őt.2021. nov. 13. 11:53
11/32 anonim válasza:
9. Például abban hogy falun még mindig a régi erkölcsi normák szerint élnek.
12/32 A kérdező kommentje:
Rendben,de mit tettem?😆Erkölcsök ide vagy oda,szerintem a volt párom se "jobb "nálam.
2021. nov. 13. 12:49
13/32 A kérdező kommentje:
Elvált vagyok és van egy kislányom,lehet emiatt.Ez jutott eszembe
2021. nov. 13. 12:52
14/32 anonim válasza:
Kérdező: Biztos azt hiszik hogy azért ment tönkre a házasságotok mert félremicsodáztál. (A megfelelő kifejezés behelyettesítendő)
15/32 anonim válasza:
"Elvált vagyok és van egy kislányom,lehet emiatt.Ez jutott eszembe"
Igen,lehet.Meg 30 évesen eleve fiatal vagy,már csak ezért is lehetsz ellenszenves,főleg ha jól nézel ki.
16/32 anonim válasza:
miért falun? milyen emberek?
kik ők az exednek?
17/32 A kérdező kommentje:
Mindenesetre nem az én szomszédaim,közeli ismerőseim mondták
2021. nov. 13. 13:11
18/32 anonim válasza:
ez alapján nem őket tartom furának, hanem téged.
általánosítasz, és csak a te nézőpontodat erőlteted, hogy hergelj. miért hiszed, hogy nincs ilyen városban?
19/32 A kérdező kommentje:
Nem hergelek senkit,de nálunk falun mindig ez volt szokás.Városiaktól ilyesmit nem hallottam.
2021. nov. 13. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!