Eggyes drogok ; ha tényleg csak néha; alkalomszerűen csináljak tényleg úgymond megszépitik az embert? Gondolok itt pl. az amfetaminra; kokainira.
Megfigyeltem;H szinte minden ismerősöm; aki ilyesmi szintetikus drogot fogyasztott; azoknak az arca feszesebb;a bőrük tisztább; úgymond " kivirulnak". EZT tényleg csak azokra értem; akik néha,de akkor viszonylag sokat tolnak.
Ennek tudományos magyarázata a testépitőknél keresendő. Értsd.: Egy testépítő versenyre a versenyző sokat edz; sokat eszik; magára viszont a verseny napjara kell a legszálkasabbnak; legszebbnek lennie. Ezért azon a napon szinte nem is eszik; H a testen az izmai a lehető legjobban látszódjanak.Az emberi arcon is rengeteg apró izom van; és ugye mikor ilyesfajta drogokat fogyasztanak nem igen esznek akár pont 1 napig; mint a testepitok a verseny napján.Tehát ez alapján a " drogos" tényleg szebbnek látja magát a tükörben; mert tényleg szebb is?
Hát nem tudom, én borzasztó csúnyának szoktam látni olyankor magamat is és a többieket is. :D Izzadsz, nem alszol, nem eszel, ki vagy száradva, majd másnap lelkileg se vagy a toppon... nem tudom, szerintem ez nem túl szép látvány. Ráadásul nem tudom, hogy ezt csak én látom-e így, de pl páromat olyankor sokkal szőrösebbnek szoktam látni, egy haverunknak meg úgy látom, mintha pufibb lenne az arca... Hosszú távon meg nem figyeltem meg semmilyen hatást a külsőnkön, ami ehhez kapcsolódna. Se pozitív irányba, se negatívba.
(A kokaint nem próbáltam soha.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!