Depressziósak vagytok a vírus miatt?
Depressziós nem vagyok, nem szeretem egyébként sem, hogy úgy dobálóznak egyesek ezzel a betegséggel, mintha egy szimpla fejfájás volna. Na, de a lényeg, igen bosszant az egész, tönkrement a kedvenc éttermem miatta, a kedvenc fesztiválom 22 nyarán sem lesz megtartva, és szerintem le is húzhatják a rolót így, a koncertek, amikre még 19-ben vettem jegyet sorra maradnak el minden évben azóta.
December elején műtenek, de PCR teszttel indítok és ha pozitív, mehetek is haza, aztán ki tudja, mikor mehetek megint.
Szóval ja, elég sok negatívum van, céges utak elmaradtak, kick-off online lesz, pedig mehettem volna USÁ-ba.
El is kaptam idén, az sem volt kellemes.
Nem.
Jelenleg egyáltalán nem érzem magamat korlátozva semmiben.
Az, hogy tömegközlekedésen maszkozni kell, nem hat meg túlzottan.
Ami tavaly év végén, idén év elején ment, na az felettébb rosszul érintett és meglehetősen értelmetlennek tartottam, de attól sem lettem depressziós.
#19: "Illetve az is zavar, hogy ugyanott tartunk, mint egy éve."
Mekkora üzlet ez apáááám... :-) Végtelenségig lehet húzni a hülyeséget, az emberek meg had dögöljenek meg... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!