Mi az a három dolog ami motivál?
1. A céljaim és a terveim megvalósítása
2. A gondolataim
3. Minden olyan dolog, amiért lelkesedek és örömöt okoz nekem
-az hogy egyszer lehet egy normális életem (saját ház, család és megszakíthatom a kapcsolatot az összes mérgező természetű rokonommal)
-a hobbim
- És lehet hogy gáz, de az is hogy "Na majd én megmutatom nekik"... Többek közt a volt osztálytársaimnak, akik a földbe döngölték az önbizalmamat anno, a szüleimnek akik kb utálnak mint a xart, a tesóimnak akik lenéznek mert számomra más a prioritás. Oszt lehet hogy ők le se szarják majd mi van velem, de ettől függetlenül valamiért ez is motivál.🤷♂️
Pénz
Pénz
Pénz
Szerencsére minden másom megvan, és ami ezen változtatni tudna és boldogabb lennék tőle, az csak pénzen megvehető.
Úgy érzem, ez hiányzik már csak az életemből.
Dugás,szex és k.rás
Komolyra fordítva a szót:
1. Célok
2. El
3. Érése
Még komolyabban:
Ez megfogalmazhatatlan, azért motiválnak a dolgok mert ember vagyok, vannak céljaim amiket el akarok érni, legyen ez emberi kapcsolatok terén, szociális kézségek, önprezentálás, munka, szakmai fejlődés, fizetésbeli fejlődés, fizikai megjelenés, sportbeli dolgok..ja és a szex, az, hogy a napi szex természetesen legyen az életem része
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!