Ha nem lehetne többet hazudni a kapcsolatok hány százaléka maradna meg?
Tegyük fel hogy suhintok egyet a varázspálcámmal és mostantól nem lehetne hazudni.
Mik a leggyakoribb dolgok amik káderűének?
Mik azok amiket az emberek még elviselnének a másiknak csak nem merik mondani?
És mik azok amik kivernék a biztosítékot és tömeges válást váltanának ki?
Sehány. Volt egy asszonyom, félrementem rengetegszer, ha tudta volna...
23F
A hazugság mozgatja a világot, kapcsold be a TV-t és hallgasd egy pár percig a politikusokat! :-)
Ha mindenki mindig igazat mondana és őszinték, becsületesek lennének az emberek, akkor megenné őket az unalom! :-)
Tehát a hazugság nagyon jó az embernek arra is, hogy elhazudja magának, hogy boldog... :-)
Nem szoktam hazudni a férjemnek. A legnagyobb hazugság az volt, hogy megkérdezte, bevettem-e a vitaminokat, és azt mondtam, hogy igen, pedig elfelejtettem. :D Persze ha kiderülne, biztos rámenne a kapcsolatunk. :D
Egyébként sem hazudok, nagyon-nagyon ritka. Egyrészt bűn, másrészt semmi értelme, harmadrészt mi a jó benne? Nem értem...
"Ha mindenki mindig igazat mondana és őszinték, becsületesek lennének az emberek, akkor megenné őket az unalom! :-)"
Érdekes meglátás. Nem hazudozok, mégsem esz meg az unalom. viszont okádok az ilyen emberektől. Én is ismerek olyanokat, akik MINDIG hazudnak, még teljesen tét nélküli dolgokban is. Pl. ha megy az utcán és megkérdezed a telefonban, hogy hol van, akkor nem azt mondja, hogy megy az utcán, hanem mondjuk vásárol, autóban ül. Felfoghatatlan ez a számomra. Ja és a legjobb, hogy ha szembesíted a hazugságaival, még neki áll feljebb. Pedig ha ez akkora királyság, akkor legyél tökös gyerek és vállald is fel...Jaa, azt már nem. Aki hazug, az egyben gyáva féreg is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!