Idősek miért hiszik azt hogyha hamarabb felpakolnak a kassza szalagjára akkor hamarabb végeznek?
Vagy nekiállnak beszélgetni a pénztárossal, netán évszázadokon át veszik ki a pénzt a tárcájukból, aztán hadd álljon a sor és nőjön is... Oké, nem mindenkinek van bankkártyája ez tény, de ilyesmi velem is akad elég. Hamar elunom és odamorgom: "Fizess már ötforintossal... hadd tartson még tovább..."
De másszóval direkt csinálják. Azt hiszik hogy a fiatalabbak nem mennek sehova, csak csavarognak, egyik-másik ha épp a sorban áll, még be is szól hogy "nekem fontos dolgom van, sietnék". Vagyis lefordítva: "Halaggyá má te semmirekellő lusta taknyos, lekésem a sorozatomat".
Ezt már sokszor hallottam, de sose kerültem még ilyen helyzetbe, 10 ezer fős városba járok Lidlbe, itt mindenki nyugodt, normális, nem rohannak.
Szerintem azért ilyenek mert belefáradtak az életbe, és így töltik ki a "bosszújukat".
Kérdező!
Mielőtt le akarod oltani az időseket, előtte vakard le a tojáshéjat a se.gedről!
Az időseket már nem lehet megváltoztatni, de ha a fiatal már fiatalon kötekedik, ugyanolyan kötekedő lesz idős korában is, mint akiket most fiatalon nem kedvel. Én nem akarok morgós öregasszony lenni, aki csak a hibát keresi másokban, a saját határaimat megvédem, de máshoz nincs semmi közöm.
Egyébként sok kasszás gyors, apám szokta is mondogatni nekik, hogy nem kell úgy sietni, mert ő nem tud olyan gyorsan elpakolni (nem egy rozzant öregember, de némelyik kasszásnak tényleg villámkeze van, ami lehet, hogy a főnökének jó, de a vevők nem biztos, hogy tartani tudják a tempót, és még fizetni is kell, meg elpakolni a kártyát, pénztárcát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!