Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért akarnak most...

Az emberek miért akarnak most korlátozásokat?

Figyelt kérdés

Mikor meg korlátozások voltak az volt a baj.

Milyen korlátozásra vágynak annyira?

2021. nov. 9. 21:12
1 2
 11/19 anonim válasza:
47%
Már nincs is értelme, hiszen van oltás. Szóval inkább az a helyzet, hogy igen sok embernek agyára ment ez az egész, meg van egy csomó diktatúra-imádó hajlammal rendelkező szerencsétlen, akik számára az abszolutizmus, fasizmus, nemzetiszocializmus, kommunizmus hiánya miatt csak a vírusdiktatúra ajnározása maradt (még mielőtt jönne a sok hülye: megvan 2 oltás, hamarosan megkapom a harmadikat, elsőként regisztráltam az elsőre, az influenza ellenit is évek óta rendszeresen beadatom, szóval oltáspárti/tudománypárti/józan ész párti vagyok).
2021. nov. 9. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Egyes emberek akarnak korlátozásokat.

Ez úgy működik, hogy amikor nincsenek korlátozások, akkor azok akik nem akarnak korlátozást, nem mondogatják, hogy ne legyen korlátozás, mert minek. Ilyenkor azok adnak hangot a véleményüknek, akik korlátozást akarnak. Fordított esetben meg természetesen fordítva történik a dolog. Ezért ha felületesen látod a helyzetet, akkor úgy tűnik, hogy az embereknek semmi nem jó.

2021. nov. 10. 06:24
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

12-es jól leírta.

Amúgy nekem megint az a benyomásom, hogy az összes többi környező/európai ország szirogúbb, mint mi és jóval jobbak is a halálozási adataik.

(Tudom, hogy a közelgő választások miatt nem lépik meg, de meg lehet majd nézni, hogy már megint nálunk lesznek leterhelve a kórházak és már megint nálunk lesz magas a halálozás.

Ezalatt az átoltottságunk is a béka popsija alatt és ennek elég nagy része a kínaival, ami vagy hat, vagy nem. Fiatal vagyok és antitest-mérés után okom volt mielőbb kérni a harmadikat...)

Mellesleg én személyesen szeretnék korlátozásokat.

Ugyanis esti egyetemre járok a főállású munka mellett. Ezt csak 100% Home Office és távoktatás mellett lehet egyáltalán túlélni, de még úgy is sz.r.

Nemsokára pedig jön az az időszak, amikor esélytelen lesz, hogy bárhova is kimozduljak, tehát a mozik, éttermek, kocsmák, uszodák is mindegyek lesznek nekem. 😒

Az első 3 hullámot úgy éltem át, hogy a home office és a távoktatás életmentő, a bezárások sajnos mindegyek, majd amikor a hullám enyhült, ugyanakkor a suli is és a magam introvertált módján "éltem" végre kicsit.

2021. nov. 10. 08:18
 14/19 anonim válasza:
75%
Már jó lenne, ha online oktatás lenne legalább az egyetemeken, ahol nem csak 20-30 ember ül bent egy-egy előadóban, hanem akár 100 is vagy több. Én speciel 2 hónap alatt harmadszor lettem beteg, jelenleg is itthon fekszek, épp kilábalóban a legutóbbiból. A koliban mindenki köhög, tüsszög, vagy lázas. Aki több 100 km-re lakik, nem tud csak úgy hazaugrani, ott fekszi ki a betegséget, megfertőzve ezzel másokat is. Általános sulis húgoméknál szintén egyre több a hiányzás, az egyik iskolában 6 osztály karanténba került az elmúlt napokban.
2021. nov. 10. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy valaki korlátozásra vágyik? Hogy akar? Biztos van ilyen emberfaj? Nem kevered véletlenül azzal, hogy valaki inkább INDOKOLTNAK LÁTNÁ a xar esetszámok/közeli tapasztalatok miatt? (Máraki!!)
2021. nov. 10. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Nincs ilyen hogy valaki akar korlátozást vagy ha igen tehát tetszik neki akkor komoly mentális probléma van nála,ennyi.

Van oltás, aki akarta felvette aki nem az nem és mostmár hagyni kéne ezt az egész bohóckodást a pcsába ez a véleményem és lecsengene az egész.

Több az oltott mint az oltatlan ember ez az egyik a másik pedig az hogy sokan átestek ezen a sz@ron tehát nekik is van némi immunitásuk akkor?

2021. nov. 10. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Telítődik az egészségügy főleg az intenzív ágyak, egyenes következménye h a kevésbé súlyos invazív beavatkozásokat halasztani fogják s más vizsgálatokat is. Többek között ezért lesznek korlátozások. Jó lenne ha az emberek főleg az oltatlanok kicsit magukhoz kapnának. Azért mert egyeseknek sehol nem volt a covid környezetükbe, attól még létezik s az eü összeroppan. Csak ez senkit nem érdekel. Akkor majd lehet polgári szolgálatosnak részt venni az eüben s kicsit betekinteni a valóságba..talán akkor átérezné a többség a helyzetet.
2021. nov. 10. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Én kifejezetten szeretnék korlátozásokat, mivel sokkal jobb a digitális oktatás
2021. nov. 10. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:
59%
Én szeretnék korlátozásokat, de nem a vírus miatt, az nem különösebben érdekel. Azért szeretnék, mert engem nem értek hátrányosan és lusta vagyok - de legalább nem tagadom le.
2021. nov. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!