Az emberek miért akarnak most korlátozásokat?
Mikor meg korlátozások voltak az volt a baj.
Milyen korlátozásra vágynak annyira?
Szerintem senki nem akar semmilyen korlátozást.
Azért van szükség rá, hogy ne terjedjen ilyen tempóban a vírus, ha túlterhelt az egészségügy más beteget, balesetest sem tudnak ellátni a covid betegek miatt. Ilyenkor muszáj a korlátozás.
#1: Dehogynem. Sok olyan kérdés van, hogy miért nem vezetnek már be valamilyen korlátozást. Most is olvastam egyet.
Mikor meg be volt vezetve a kijárási pl, a maszkviselés mindenhol stb akkor az volt a bajuk.
#2:Lehet..
Nem biztos, hogy ugyanazok akarják, mint akik ellenzik, amikor van korlátozás. Erre nem gondoltál?
Egyébként akarni senki nem akar (mondjuk én el tudnék lenni home officeból), de még mindig kisebbik rossz, mint hogy az amúgy is labilis lábakon álló egészségügyet túlterheljük, aztán ne tudjanak ellátni a covid terhelés miatt mondjuk egy baleseti töréssel időben.
Szerintem: láttuk, hogy mit jelent ez a vírushelyzet 2020 óta.
A számadatok valahol most (2021-ben) hirtelen durvábbak, nem csak itthon. Parázunk is, meg van, aki nem is. Akik nem paráznak, azok úgy mennek-járnak-kelnek-dolgoznak, hogy észrevétlenül is veszélyeztetik a másikat. Az igazolványdolgot "jó magyar szokáshoz híven" elb*ta a nép.
Összesítve: sokan nem érzik biztonságban a fenti dolgok miatt magukat, és emiatt szeretnék inkább a korlátozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!