Hogyan osszam be az időmet?
"Addig eljutottam, hogy a munkába menet és hazafelé a nyelvvel foglalkozom. Már amikor összejön, mert a munkatársaim is ugyanakkor közlekednek és odajönnek beszélgetni, ami nagyon kedves, de a tanulást ellehetetleníti."
Ahogy olvastam, nekem is ez jutott először eszembe, jó volt olvasni, hogy ez neked is. Fontos szerintem a hatékony, jó őszinte kommunikáció: nagyon szívesen beszélgetnék veled, de sajnos muszáj az angolt gyakorolnom, és máskor nincs időm. Viszont jól esett, hogy beszélgetnél velem. Ha látja, hogy fejhallgató van rajtad, esetleg egy angol nyelvkönyv a kezedben, stb. akkor még kevésbé zargatnak, és tényleg tudsz tanulni. Van olyan mobilapp, ami remekül segít bővíteni a szókincset, ill. nézhetsz filmet angolul, stb.
A gyerekek mennyi idősek? Vannak munkák, amiket kioszthatsz nekik. Meg lehet velül is sok dolgot beszélni az ő szintjükön. Fontos, hogy összefogásra buzdítsd őket, és hogy tudják, ez nekik is fontos, illetve hogy értékeled őket.
Azt írtad, hogy vannak gyerekek, de hogy mi van a gyerekek apjával, illetve mi van a nagyszüleikkel, tudnak-e segíteni valamit, azt nem.
Esetleg - akár privátban is - írd meg a napi beosztásodat, milyen feladatok vannak, mennyi időt fordítasz rá, és milyen erőforrások vannak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!