Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Folyékony vagy tömbszappant...

Folyékony vagy tömbszappant szoktál használni kézmosásnál?🧴🧼

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ami van kéznél. A tömbszappanhoz egy ismerős révén ingyen jutok hozzá, van is itthon elég sok, sima babaszappan, de veszünk folyékonyat is.
2021. nov. 6. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt,a tömb azért jobb,mert könnyebb lemosni.
2021. nov. 6. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában folyékony, szerintem praktikusabb. Egy barátnőm foglalkozik ilyen különleges, gyógynövényes kozmetikumokkal, néha szoktam tőle kapni levendulás, borsmentás, gyermekláncfű stb.tömbszappanokat. Azokat is szeretem.
2021. nov. 6. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően folyékonyat, bár most pont tömb van használatban. 😅 A wc-ben folyékony van, szerintem az higiénikusabb, a fürdőben jelenleg tömb, illetve van itthon mégegy tömb, ezeket mamámtól kaptam, és ha már vannak, elhasználjuk őket.
2021. nov. 6. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Felváltva. Mindig van egy folyékony antibakteriális szappan, amit macskaalomtakarítás, meg hazaérkezés után használok, de van mellette egy tömb is, mert sokkal jobb illatokban kaphatók mint a folyékonyak.
2021. nov. 7. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!