Mi a legszokatlanabb dolog amitől féltek/féltetek?
Mi volt a kiváltó oka a félelemnek? Ha közönséges félelmeitek vannak, pl. egértől, rovaroktól stb. azt is nyugodtan leírhatjátok, de elsősorban szokatlan félelmekre lennék kíváncsi.
Én pl. a bojlerektől féltem egészen 9-10 éves koromig. A sajátunktól nem, de másétól igen. Ha valahol vendégségben voltunk és vécéznem kellett, a vécé pedig egyben volt a fürdőszobával, képes voltam órákig is visszatartani, csak hogy ne kelljen bemennem. :D Kicsi koromban ha nagymamám vigyázott rám, mindig az udvarra jártam pislantani, szintén a bojlertől való félelem miatt. Az okára máig nem sikerült rájönnöm, nem emlékszek rá hogy bármilyen bojlerrel kapcsolatos trauma ért volna, de ahogyan jött, úgy el is tűnt kb. 10 éves koromra.
Miért kellett lepontozni a válaszomat?
Ez egy emlék, ami megtörtént és nem lehet rajta változtatni. Nem értem ez egyesek számára miért kifogásolható, mert a kérdésre válaszoltam és nem tehetek róla, hogy ettől féltem kiskoromban.
2-es vagyok
#12: Új vagy itt? Mindig, mindenhol van egy-két keserű ember, aki tartalomtól függetlenül mindent lefelé pontoz. Mentális probléma.
Ha meg matematikailag nézed, könnyű belátni, hogy minden válasznak és minden felhasználónak minden %-os értékelése a végtelenben az 50% felé tart. Statisztika.
A nagy, nehéz kanapén található díszpárnáktól.
Kiskoromban tesóm rám dobálta az összeset, de azokat a keményre tömött, szoci, dög nehéz párnákat és még rám is ugrott. Azt hittem ott döglök meg, teljesen bepánikoltam, hogy megfulladok a párnák alatt. Mai napig se szeretem, ha pl férjem rám fekszik teljes súlyával, szorongat és vicceből rá is tesz egy lapáttal. Teljes pánikban vagyok tőle.
Kutyák - volt pár rossz tapasztalatom velük.
Molylepkék - a szüleim azzal ijesztgettek, hogy ha bedobok egy játékot a szekrény mögé, megeszik a molylepkék. Innentől elkezdtem attól félni, hogy mi van, ha nem dobok nekik játékot, éhesek lesznek és kijönnek táplálékot keresni. A mai napig utálok minden lepkefélét.
Porszívó - nagyon hangos volt és féltem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!