Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legszokatlanabb dolog...

Mi a legszokatlanabb dolog amitől féltek/féltetek?

Figyelt kérdés

Mi volt a kiváltó oka a félelemnek? Ha közönséges félelmeitek vannak, pl. egértől, rovaroktól stb. azt is nyugodtan leírhatjátok, de elsősorban szokatlan félelmekre lennék kíváncsi.

Én pl. a bojlerektől féltem egészen 9-10 éves koromig. A sajátunktól nem, de másétól igen. Ha valahol vendégségben voltunk és vécéznem kellett, a vécé pedig egyben volt a fürdőszobával, képes voltam órákig is visszatartani, csak hogy ne kelljen bemennem. :D Kicsi koromban ha nagymamám vigyázott rám, mindig az udvarra jártam pislantani, szintén a bojlertől való félelem miatt. Az okára máig nem sikerült rájönnöm, nem emlékszek rá hogy bármilyen bojlerrel kapcsolatos trauma ért volna, de ahogyan jött, úgy el is tűnt kb. 10 éves koromra.

2021. nov. 4. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10-es arra a részre én is emlékszem és ha jól emlékszem arra azt mondták h igaz volt. Nekem is élénken a szemem előtt van az a rész xd azóta is néha sötétben eszembe jut. Mármint a világító piros szem.
2021. nov. 5. 07:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellett lepontozni a válaszomat?

Ez egy emlék, ami megtörtént és nem lehet rajta változtatni. Nem értem ez egyesek számára miért kifogásolható, mert a kérdésre válaszoltam és nem tehetek róla, hogy ettől féltem kiskoromban.

2-es vagyok

2021. nov. 5. 07:21
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

#12: Új vagy itt? Mindig, mindenhol van egy-két keserű ember, aki tartalomtól függetlenül mindent lefelé pontoz. Mentális probléma.

Ha meg matematikailag nézed, könnyű belátni, hogy minden válasznak és minden felhasználónak minden %-os értékelése a végtelenben az 50% felé tart. Statisztika.

2021. nov. 5. 07:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A nagy, nehéz kanapén található díszpárnáktól.

Kiskoromban tesóm rám dobálta az összeset, de azokat a keményre tömött, szoci, dög nehéz párnákat és még rám is ugrott. Azt hittem ott döglök meg, teljesen bepánikoltam, hogy megfulladok a párnák alatt. Mai napig se szeretem, ha pl férjem rám fekszik teljes súlyával, szorongat és vicceből rá is tesz egy lapáttal. Teljes pánikban vagyok tőle.

2021. nov. 5. 08:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kis koromban a porszívótól féltem. Egyszer amikor nem volt rajta a feje, csak a cső, véletlenül beszippantotta a hajam és nagyon megijedtem. Na meg a hangját se bírtam. Mindig kiültem a hintaágyra, amíg anya porszívózott, még télen is. Ez elmúlt, viszont a sötétségtől való félelmem nem, pedig már huszonéves vagyok.
2021. nov. 5. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Lyukacsos, üreges dolgok.

Trypophobia a neve.

[link]

Elég volt rákeresni.🥶

2021. nov. 5. 10:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kutyák - volt pár rossz tapasztalatom velük.

Molylepkék - a szüleim azzal ijesztgettek, hogy ha bedobok egy játékot a szekrény mögé, megeszik a molylepkék. Innentől elkezdtem attól félni, hogy mi van, ha nem dobok nekik játékot, éhesek lesznek és kijönnek táplálékot keresni. A mai napig utálok minden lepkefélét.

Porszívó - nagyon hangos volt és féltem tőle.

2021. nov. 5. 11:04
 18/20 Metionin ***** válasza:
Gyerekkoromban a kisbabák és a rájuk hasonlító babák, pl. a baby born vagy mi, na annak már a reklámjától is ki tudtam szaladni a világból. Még most is ráz a hideg tőle de már nincsenek olyan fizikai tüneteim, mint kicsiként, akkor konkrétan pánikrohamot kaptam, amikor az oviban a kezembe nyomtak egy olyat.
2021. nov. 5. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Lepkefóbiám van, nem tudom, hogyan és mikor kezdődött. Eleve rühellem a rovarokat, főleg a repdesőket, ezek között a legrosszabbak a keselyű méretű éjjeli molyok, amik a lépcsőházban tanyáznak nyaranta. Brrrr.
2021. nov. 5. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Alsóban pár éven keresztül féltem a lufiktól. Mindegy milyen volt formailag, mintailag, ameddig lufi volt, tartottam tőle. Viszont ennek volt nálam előzménye: egy nagyobb városi rendezvényre vezényelték ki az osztályt, ahol lufikat osztogattak, már nem is tudom mit reklámozva. A lényeg, hogy a fiúk azzal szórakoztak, hogy a fülünk mellett "nyúzták" a lufikat, és egy gyengébb lufi pont a fejem mellett durrant szét, én meg eléggé megijedtem. De ez már a múlt szerencsére :D
2021. nov. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!