Miért van ennyi koronavírustól rettegő ember reddit-en?
Figyelt kérdés
Minden nap azt olvasom ott, hogy azonnal kellene a 3.-ik oltás mindenkinek, aki nem oltatja be magát, attól vonjuk meg az ellátást, vagy tegyük nekik fizetőssé (mintha a TB járulék az nem lenne pénz), hogy mindent azonnal zárjunk be stb.
Furcsa, mert itt GYK-n illetve Facebook-on kommentekben nem látok ekkora pánikot, mint amekkora redditen van.
Vagy csak én/mi nem látunk valamit, és a redditen lévő pánikhangulat helytálló?
Konkrétan ilyen bejegyzések és beszélgetések vannak, napi szinten. Azért fura mert nekem például TV-ből kell megtudnom, hogy mekkora világjárvány van, pedig sok helyen megfordulok napi szinten a munkám miatt.
2021. nov. 4. 12:10
2/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem fizetnék ezért az oltásért egy fillért sem, egyébként én még be sem vagyok oltva (nem is akartam), de sehol nem kezelnek már lassan a kórházba és ezért fogom felvenni ezt a retket, de akkor sem 3-at...csak a kártyát amíg oda adják.
Én azt nem értem miért vannak még mindig ezen fennakadva, egyetlen egy ismerősöm kapta el ezt a szart, de az is valami putriba él, szóval nem csoda.
Pánikoljanak csak...biztos sok mindent megold.
2021. nov. 4. 12:12
3/11 anonim válasza:
Te szerencsétlen, nem csak te vagy a világon. Nagyon sokan kerültek kórházba, és gépre a vírus miatt, és sokan meghaltak. Ha meg elvárod a kórházi kezelést, akkor igenis vedd fel azt a "retket". Vagy vállald be, hogy ha elkapod, a kutya se fog hozzád nyúlni, és akkor ne óbégass orvos után se.
2021. nov. 4. 12:17
4/11 anonim válasza:
3: Tisztázzuk már, hogy korábban soha senkiben fel sem merült, hogy fertőző beteget nem kezelnek ('80-as évek: HIV pl.), csak most pattant ki valami elmebeteg agyból, és szajkózza minden oltásmániás...
2021. nov. 4. 12:21
5/11 anonim válasza:
Ha oltásmániásnak tartod az egészségügyiseket, mehetsz segíteni covid osztályra vagy az intenzívre. Meglátjuk akkor is ilyen arcod lesz-e.
2021. nov. 4. 12:24
6/11 anonim válasza:
Azt tartom oltásmániásnak, aki lehordja mindennek a nem oltatót, kitiltaná mindenhonnan, fizettetne vele minden ellátást, megfojtaná egy kanál vízben stb.
Aki oltat és békén hagyja a másikat, azzal semmi gond.
2021. nov. 4. 12:27
7/11 anonim válasza:
Én azt nem tudom elfogadni, hogy miért van az oltottaknak felsőbbrendűség-érzése és miért veszik egy kalap alá, azt aki nem oltatta be magát.
Van, aki nem akarja (egyéni döntés, változó okokból), van akinek orvosilag nem ajánlott és ismerek olyat is, aki olyan hisztérikus pánikrohamot kap, hogy elájul, mert tűfóbiája van és azért nem tudja felvenni az oltást.
2021. nov. 4. 13:56
8/11 Sic Semper Tyrannis válasza:
r/hungary fonalba csak akkor nézek fel, ha aznapra direkt szuicid hangulatot szánok magamnak. Igazából a gyakorinak a teljes ellentéte: itt mindenki milliomos, ott meg babaváró+csok kombóval se tudnak lakáshitelt felvenni. Rengeteg fotelharcos, MZP-mániás hülye van ott. Elolvasok 3-4 hozzászólást, és hetekig mély depresszióba zuhanok tőle.
2021. nov. 4. 15:44
9/11 anonim válasza:
Attól, hogy pánikolnak még a probléma nem oldódik meg. Aki biztonságban érzi magát a 3.-4. 5....oltásról oltakozzon, de aki meg egészséges, jól érzi magát annak meg tartsák tiszteletben a döntését ha esetleg nem kéri. Úgy is mondhatnám, hogy legalább több vakcina marad az oltást szorgalmazók részére...
2021. nov. 13. 07:08
10/11 anonim válasza:
A visszás dolog az egészben, hogyha azért nem foglalkoznak valakivel, mert nincs oltása. Pl. elhalasztják a műtétjét vkinek és ettől komolyabb károkat szenved. Vagy még egy fogorvoshoz sem tudsz normálisan elmenni mert azt mondja hogy "a szabály az szabály oltással foglalkozik veled", akkor a végén több lyukas fogad lesz mintha covid ellen beoltva végig fertőznéd a környezeted. Hát micsoda világban élünk kérem szépen, amikor az egészséges oltatlan emberek életét ellehetetlenítik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!