Az emberek miért nézik le a webcamosokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy azokat akik csak ezt csinálják és tényleg sokat keresnek belőle, nem csak heti 1x felmennek este..2021. nov. 3. 09:23
21/24 anonim válasza:
Hat ugy nemrossz. De ebben az eletemben nem 😀 ha mashogy alakult vna talan
22/24 anonim válasza:
Ha napi 2-3 óra álommelóval összek/rválkodsz 500k-t tisztán és fixen havonta, akkor mért nem dolgozol napi 5-6 órát havi 1+ millióért és veszel magadnak olyan barátokat akik nem ítélnek el ezért? Miért egy névtelen oldalon vergődsz?
De tényleg érdekel, miért?
(Nyilván, mert ez megint kamu)
23/24 anonim válasza:
Számomra a szex a második legnagyobb, legdrágább, legbensőségesebb adomány, amit az egyik ember a másiknak adhat (a legelső természetesen a gyerek). Ezt áruba bocsájtani pénzért, tárgyakért, szívességekért, karrierért, jobb jegyekért az én szememben bűn. Persze nem halálos, de azért mégis valami árulás-féle. Nem vagyok vallásos, vagy erkölcscsősz, egyszerűen ez az én személyes morális mércém. Volt olyan barátnőm (majdnem tíz évig voltunk együtt), aki még a kapcsolatunk legelején őszintén megmondta, hogy fiatalabb korában valódi szexőrült volt: több, mint 50 férfival és tíz nővel volt szexuális kapcsolata. Azt akarta, hogy tudjak erről, mert megérti, ha engem zavar, és emiatt nem akarom vele összekötni az életem. Megmondtam, hogy ha ez mind szerelemből, vagy puszta vágyból történt, akkor csöppet sem zavar. És úgy is lett, tíz évig voltunk együtt. Szóval nem az álszentség beszél belőlem.
24/24 anonim válasza:
azért mert ku*a, simán elmehete egy raktárba mondjuk dolgozni, de a műkörme letörne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!