Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érzek empátiát?

Miért nem érzek empátiát?

Figyelt kérdés

Egyszerűen gyűlölöm a maszkot, nem fogom hordani, és le tudom ejteni, hányan halnak meg. Értem a hatékonyságát, tudom, hogy működik, csak egyszerűen ezt a minimális kényelmetlenséget nem vagyok hajlandó elviselni, nem tudok magamra empátiát erőltetni. Ezen tud segíteni valaki?

23/L

2021. nov. 3. 07:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Én még azt elhiszem, hogy hasznos, a műtősök is használják, szimplán csak feszültséget vált ki bennem, hogy fel kell mások miatt venni xd felőlem halomra fuldokolhatnak az emberek az utcán
2021. nov. 3. 08:29
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

Remélem hogy nem egy városban élünk akkor.

Utálnék egy városban élni veled

2021. nov. 3. 08:31
 13/27 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
84%

Szerintem te nem empátia nélkül élsz, azok nem így viselkednek.

Ahogy írsz, te csak egy már megkeseredett, de taknyosagyú önző szomorú ember vagy.

De nem, nem nálad kezdődik az, hogy nem érzel empátiát. De a kérdésedre válaszolva, igen, te magad, ha megtalálod a boldogságot az életedben.

2021. nov. 3. 08:38
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

Ez még kérdés, így másfél év után? :D

Felfogja a kilélegzett váladékcseppeket.

2021. nov. 3. 08:43
 15/27 A kérdező kommentje:
Amúgy egyáltalán nem vagyok szomorú :D full jól éreztem magam eddig, csak nem bírom elviselni, ha valami kötelező
2021. nov. 3. 09:15
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem empátia kérdése. Kicsit későn érő típus lehetsz, ha most éled a nagy lázadó picsa korszakod.
2021. nov. 3. 09:17
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

Akkor költözz az őserdőbe. Mármint komolyan. :D A törvényeket hogy bírod elviselni? Kötelező oltások? Tankötelezettség? Stb.? Rossz lehet így élni, mármint ezt tök őszintén írom, borzalmasan stresszes lehet alap dolgokat elnyomásként megélni...

2021. nov. 3. 09:18
 18/27 A kérdező kommentje:
Jaj jaj mekkora picss vagyok, most megsértődtem :'D
2021. nov. 3. 09:18
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem érzel szimpátiát, mert egy yandere kisasszony vagy.
2021. nov. 3. 09:33
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Átlagos pszichopata vagy. Ezt meg én sz.rom le🤷Azt hiszed, érdekelsz valakit?
2021. nov. 3. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!