Lusta nőként van esélyem szorgalmas férfit találni? Hogyan lehet nem lustának lenni?
Hát ha nem mosogatsz el magad után, tőlem húzhatnál. El sem tartanálak (annyira azért nem nagy cucc, ami a lábaid között van). Én is lusta vagyok, de nem életképtelen. Szóval nem, értelmes férfit így nem találsz.
F/29
Tehát egy igénytelen "nő" vagy. Komolyan, te koszban, porban élsz otthon? Mosatlan ruhákban jársz ki az utcára?
Őszintén, remélem nem nevezed magad a nagybetűs nőnek. Szégyellem, hogy vannak ilyen igénytelenek.
Anyád is ennyire igénytelen és lusta? A házimunkát nem szeretni kell, hanem megcsinálni, mert kötelességed. Én utálok főzni, mégis megcsinálom.
Majd ha lesz gyereked a gyerekeddel végezteted el az összes házimunkát?
Te nem érdemelsz kapcsolatot, se családot. Majd ha agyilag is felnőttél rá, majd akkor esetleg kiérdemled.
Ha jó nő vagy akkor persze.
Persze ha szexuálisan azért beleadsz mindent.
Hát ha nincs ellenedre a bdsm világa, és az sem zavar hogy a pasid alárendelt (sub) lesz, akkor van esélyed. (Hiszen akkor Te leszel a domináns fél, a párod meg lesi minden kívánságod.) Ilyen pasiból van elég sok, aki nem talál párt magának, mert a "nők" nem nagyon szeretik ha a másik fél alárendelődik. Más kérdés hogy hosszabb távon derül ki az is, hogy kivel mennyire működik ez az egész. Szóval ha ilyet akarsz, akkor tudatosan keresni kell :)
36/F
Baszki ennyi hülyét. Fényezzétek még magatokat...
Én is rendetlen vagyok, nyugi, nem célirányosan kerestem pasit, a férjem is rendetlen, aránylag boldogan élünk a nem túl élére vasalt házunkban a 3 szintén rendetlen gyerekünkkel.
Aki szakít veled a mosatlan miatt, azzal legalább hamar rájössz, hogy nem illetek össze. Kifejezetten rendes embert ne akarj, csak megkeserítitek egymás életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!