Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire jól áll...

Tényleg ennyire jól áll minden ember anyagilag, hogy még a halottak napja is a 4 napos pitsa áztatásról szól még a halottak napi hosszú hétvégén is?

Figyelt kérdés
Mit hallani a rádióban, tv ben... Meg telt az összes hotel az ünnepekre. Közben meg Mindenszentek, Halottak napja. Ennyire bunkó ember a magyar, hihetetlen. Érdekes, én temető jarassal töltöm ezt a hétvégét, nem pitsa áztatással valami vidéki luxus hotelben. Szívből kívánom, hogy a 4.covid hullám miatt újra TELJES ZARAS legyen és az ilyen sznob rohadt családok otthon kelljen üljenek, mint tavaly!

2021. okt. 29. 14:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen megsavanyodott rosszindulatú embert nem láttam, mint te.
2021. okt. 29. 14:33
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
Én nem megyek wellnessezni, de temetőbe sem, mivel nincsenek halott szeretteim. :D Nevetséges, hogy te annyira hülye vagy, hogy ezt nem fogod fel, hogy nem mindenkinek van dolga a temetőben! :D
2021. okt. 29. 14:37
 13/31 A kérdező kommentje:
Pont ezért is igazságtalan az élet. Nekem már 32 evesen egyik szülőm sem el, másnak meg még 60 évesen is él mindkét szülője, nagyszülője. Másnak dől a pénz, az égvilágon semmi de semmi baja az életben, én meg egyedül kell megrohadjak és eltartani magam életem végéig.
2021. okt. 29. 14:41
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Nekem vannak halottaim, de mégsem megyek temetőbe. Se most, se máskor nagyon. Nem attól gyászol az ember, hogy megáll a szerette sírjánál.

A szülinapom viszont pont akkor van, mikor szerinted temetőbe kellene menni, tehát ha mondjuk kapok ajándékba egy wellness hétvégét, tuti elmegyek.

Nem mondom, hogy felhőtlenek a születésnapjaim, nem árnyékolja be a halottak napjának gondolata, a szeretteim emléke, de azért ha valaki köszönt, nem küldöm el, hogy én most a sarokban tervezek búslakodni.

2021. okt. 29. 14:41
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
Napi troll. :D
2021. okt. 29. 14:42
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

Igen, az élet igazságtalan, semmi újat nem mondtál, de ez még nem ok arra, hogy egyszerűen bunkó legyél másokkal. Ők tehetnek róla, hogy milyen helyzetben vagy? Nem, akkor meg miért őket sértegeted? Ők miért ne használják ki a lehetőségeiket, ha nekik vannak?

Téged se utálnak a szomjazó, éhező vagy éppen tolószékes emberek, mert neked nincsenek ilyen problémáid.

(#2 + #9)

2021. okt. 29. 14:48
 17/31 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, ilyen megkeseredett nem szeretnék lenni sosem, vacak dolog lehet.

Talán jobban éreznéd magad, ha a saját dolgaiddal foglalkoznál, nem pedig azzal, hogy másnak mire van pénze, hova megy és mit csinál.

2021. okt. 29. 14:51
 18/31 anonim ***** válasza:
89%

Miért kéne temetőbe járni? Nincs ott semmi, max némi csont meg márvány. Semmi értelme. A halottaknak mindegy. A nagyapámmal mentem a sírkhoz amíg élt, mert neki akkor számított. De már meghalt, tökmindegy neki, hogy teszek-e egy virágot a hamvai felé vagy nem. Soha nem fogok temetőbe járni, időpazarlás.

Wellnesezni nem szeretek, dolgozom halottak napja alatt amúgy is. De ha valakinek pihenni van kedve, tegye csak. Ezerszer értelmesebb elfoglaltság, mint egész nap márványtáblák között kóricálni, azt gondolva, hogy ettől a halottaknak majd jó napjuk lesz. Hát nem.

2021. okt. 29. 14:55
 19/31 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező te csak ilyenkor járod a temetőt?

Én meg pont hogy ilyenkor nem megyek el, bármikor máskor sokkal inkább. Most inkább csak gyújtok otthon egy gyertyát a szeretteimért. Nekem ez az egész temetősdi amúgy is olyan képmutatás, csináltatják a csiásabbnál csicsásabb sírköveket és kinek? A holtat nem érdekli már, a többi ember meg ezen csámcsog, hogy milyen az emlék van-e rajta virág, milyen virág van rajta stb... Én az elhunyt szeretteimre magamban emlékezem.

Aki meg wellnesselni akar hadd menjen, amíg megteheti. Lehet megint mindent bezárnak, vagy lehet sok család most tud egyszerre szabadságra menni.

2021. okt. 29. 14:59
 20/31 A kérdező kommentje:
19...Merem remélni, hogy megint mindent bezárnak. Ha én nem járok pitsát áztatni százezrekért puccos szállodákban, akkor más se tehesse. Nehogy már mindig csak az én életem legyen egy hulladék
2021. okt. 29. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!