Miért van az, hogyha egy nő fekszik le egy halom férfival, akkor az k.rva, de, ha egy férfi csinálja ezt, akkor az normális?
Az én szememben az sem normális.
33N
Szerintem nem ennyire fekete-fehér ez.
Inkább feküdjön le a nő 100 pasival szerelemből, mint 1 db pasival pénzért.
Ugyanígy inkább legyen egy pasi, aki megdugott 100 random csajt, mint mondjuk 10 prostit.
Ha egy nő kiéli magát, akkor legalább nem fog megcsalni, mert "jaj istenkém ez is kimaradt az életemből meg az is".
Szerintem sem normális az, ha a pasi dugja halomra a lányokat. Nem tudom, hogy honnan veszik, hogy az elfogadottabb.
Lehet az az oka, hogy pont azoknak a gyökereknek a legnagyobb a szája, ha ez a téma szóba kerül.
Én se vagyok az a pasi aki sorra mászna a lányokra, ha van olyan lány aki szeretne is valamit őt is vissza utasítom, mert kapcsolaton kívűl ezek engem nem érdekelnek.
Számomra teljesen elveszti a nők nőiességét ez a fajta viselkedés, és akiről tudom hogy ilyen messziről kerülöm.
A férfi részről nem tudok mit mondani, nem igazán foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!