Covidos lett a baráti társaságom egy része. Van aki kórházban van. Nagyon bunkó lennék ha nem mondanám azt hogy együtt érzek azzal és sajnálom azt aki a kórházban van ?
Tudni kell EQ szinten gyenge vagyok .
Ők örökké mondták hogy én miért vagyok beoltva, nem szálltam vitába velük mert én így döntöttem bizonyos okok miatt (külföldre járok, illetve idős szüleimet is látogatom segítek nekik stb. )
Most hogy az egyik kórházban van igazán nem mozgat meg, meggyógyul majd és kész , O döntött így nem baleset volt, és nem értem hogy miért sajnáljam.
Titkoljam a véleményem ?
Teljesen igaza van a kérdezőnek. Én is utálom a műsajnálkozást. Mintha egyébként attól gyógyulna meg valaki.
Lásd még: "őszinte részvétem", "boldog szülinapot".
#13: Elárulok egy nagy titkot: ezt mindenki utálja, de egy alapvető elvárás, ami segíti az emberi közösséget.
Felsorolhatod az összes ünnepet, ha azt vesszük egyiknek sincs semmi haszna, értelme.
...csak és kizárólag közösség-kovácsoló szerepe lenne.
Talán ezt nevezik annak, hogy valaki szociábilis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!