Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Covidos lett a baráti társaság...

Covidos lett a baráti társaságom egy része. Van aki kórházban van. Nagyon bunkó lennék ha nem mondanám azt hogy együtt érzek azzal és sajnálom azt aki a kórházban van ?

Figyelt kérdés

Tudni kell EQ szinten gyenge vagyok .

Ők örökké mondták hogy én miért vagyok beoltva, nem szálltam vitába velük mert én így döntöttem bizonyos okok miatt (külföldre járok, illetve idős szüleimet is látogatom segítek nekik stb. )

Most hogy az egyik kórházban van igazán nem mozgat meg, meggyógyul majd és kész , O döntött így nem baleset volt, és nem értem hogy miért sajnáljam.

Titkoljam a véleményem ?

2021. okt. 26. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Akkor nem irsz semmit.
2021. okt. 26. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen igaza van a kérdezőnek. Én is utálom a műsajnálkozást. Mintha egyébként attól gyógyulna meg valaki.

Lásd még: "őszinte részvétem", "boldog szülinapot".

2021. okt. 26. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

#13: Elárulok egy nagy titkot: ezt mindenki utálja, de egy alapvető elvárás, ami segíti az emberi közösséget.

Felsorolhatod az összes ünnepet, ha azt vesszük egyiknek sincs semmi haszna, értelme.

...csak és kizárólag közösség-kovácsoló szerepe lenne.

Talán ezt nevezik annak, hogy valaki szociábilis?

2021. okt. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!