Covidos lett a baráti társaságom egy része. Van aki kórházban van. Nagyon bunkó lennék ha nem mondanám azt hogy együtt érzek azzal és sajnálom azt aki a kórházban van ?
Tudni kell EQ szinten gyenge vagyok .
Ők örökké mondták hogy én miért vagyok beoltva, nem szálltam vitába velük mert én így döntöttem bizonyos okok miatt (külföldre járok, illetve idős szüleimet is látogatom segítek nekik stb. )
Most hogy az egyik kórházban van igazán nem mozgat meg, meggyógyul majd és kész , O döntött így nem baleset volt, és nem értem hogy miért sajnáljam.
Titkoljam a véleményem ?
"Tudni kell EQ szinten gyenge vagyok ."
Nahát, ezt észre se vettük volna, ha nem mondod :D
Nem kell sajnálnod, jogod van azt gondolni amit akarsz, de tartsd
meg magadnak a véleményed,
nem kell senkit sem kioktatni. Illendő jobbulást kívánni, ennyi.
4: nem írtam hogy nem mondtam neki. Csak a többiek csodálkoznak hogy jee hogyan lehet meg nem értik miért van ez meg te szegény, de sajnállak.
Hát én akarom hogy rendbe jöjjön de nem folynak a könnyeim.
Mondjuk úgy hogy a közös sajnalkozasbol nem veszem ki a részem
Egyik szaktársam is kórházban van 2 hete. Csak ő hepatitisz a-val.
Én csak formaliságből odaírtam neki egy "Jobbulást" a csoport chtat-be, mikor a többiek is.
Nem kell suttyón odaförgölni az orruk alá, hogy mennyire röhejes ek tartod az oltásellenes hisztijüket aminek köszönhetően elkapták a covidot.
Vagy ne írj nekik semmit vagy csak egy sima jobbulást és kész.
Nem kell véleményt nyílvánítani.
Az itteni válaszok is jól sugallják, hogy az oltásellenesek előítéletes, tudatlan marhák, akikkel kár leállni vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!