Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más sem szeret a barátaival a...

Más sem szeret a barátaival a problémáiról beszélni?

Figyelt kérdés
Megértő barátaim vannak,de amikor együtt vagyunk,nem szeretek a problémáimról beszélni,mert azt érzem,hogy csak feltépem a sebeimet. Ők azt várjàk,hogy őszintén nyíljak meg,de én nem szeretek a problémáimról beszélni,inkább az élményeimet szeretem megosztani velük és szeretek velük is új élményeket szerezni. L 28

2021. okt. 26. 05:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nagyon bensőséges dolgokról jobb egyvalakivel beszélni, akiben nagyon megbízol.

Ha már többen vannak....mindjárt más lesz ugyanaz a barát.

Egyvalakivel, akivel jól elvagy, látod rajta, hogy nem lehúzni akar, nem versenytárs, a javadat akarja....ő az igazi barát.

2021. okt. 26. 06:04
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem is kell társaságban megnyílnod.

Kérdésedből viszont azt szűröm le, hogy egyetlen barátod sincs, csak társaságod. Ha közülük akár csak egy is TÉNYLEGES BARÁTOD lenne, vele megosztanád lelki bajaidat is.

2021. okt. 26. 06:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Én pont hogy szeretek.
2021. okt. 26. 07:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor parttalan panaszkodás következik, minden találkozás a siránkozásról szól, az emberek nem tudnak mértéket tartani a panaszkodásban, ha végre találnak valakit, aki meghallgatja őket, megutáltatják magukat azzal is.
2021. okt. 26. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak minden ember így gondolkodna, mint a kérdező! <3
2021. okt. 26. 09:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mindegyik válasz hasznos volt!
2021. okt. 26. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem két baratnöm van, akikkel le tudok menni olyan melysegekbe amivel azt erzem, hogy nekem most segitettek. De ez azert van mert o (az egyik bar valojaban mindketten) nagyon empatikus es nagyon kiegesziti egymast a szemelyisegunk meg mert benne bizom annyira, hogy ha azt mondja nem terhelem azzal, hogy ezt elmondom el is hiszem neki.

Egyebkent en sem szeretem megosztani viszont mivel en nagyon befele fordulo vagyok o meg kevesbe es nagyon logikusan gondolkodik sokszor olyan megvilagitasba tudja helyezni az adott problemat ahogyan nekem eszembe se jutott meg ravilagit dolgokra, amiket en nem lattam vagy maskepp gondoltam bar en ha erzek valamit annak az ellenkezojerol eleg nehez meggyozni.

Ugyhogy ezt te erzed ki all hozzad olyan kozel, hogy a legbelsobb dolgaid megoszd vele de szerintem ez altalaban egy nagyon szuk kor nalam pl egymastol fuggetlen emberek szoval nem is egy barati kor es mindenkepp olyan legyen aki ha neked eleg hogy meghallgat oke lehet tobb szemely is de nekem pl. az volt fontos hogy tenyleg erzem hogy figyel a konkret problemara es szemelyre szabott valaszt vagy tanacsokat adjon hogy erezzem, hogy ismer nemcsak ezeket az ures tanacsokat vagy mondatokat, hogy minden rendben lesz stb.

A masik dolog, amit irtal a sebfeltepesrol en ezt akkor ereztem amikor olyan baratomnak mondtam el dolgokat, akin lattam, hogy mar a problemat sem erti..marmint hogy oke ez tortent lepj tul rajta ertelemben. En ha mar eldontom, hogy valami szamomra fajo belsoseges dolgot elmondok (amit amugy is nehezen teszek meg) az kell hogy a masik fel empatikus legyen felem (kulonben csak valamifele nagyon mely uresseget meg maganyt kezdek erezni ami szerintem a meg nem ertettseg erzesebol fakad).

2021. okt. 26. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek barátaim, de nem szretek beszélni a problémákról, mert úgyis nekem kell megoldani, akkor minek dumálni másnak róla?
2021. okt. 26. 21:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves 7- es kőszönöm,nagyon tanulságos volt,amit írtál.

Kedves 8-as,hasonlóan érzek én is,többek között ezért sem szeretek beszélni a gondjaimról.

2021. okt. 26. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 2-essel. Miért csak társaságban, együtt gyűltök össze? Miért nem külön-külön találkozol a barátnőiddel? A barát pont arra való, hogy a lelki bajainkat megosszuk vele.
2021. okt. 27. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!