Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lelki problémáim vannak5?

Lelki problémáim vannak5?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy egy mekiben dolgozok ahol az elején megse szolaltam és csak akkor beszéltem ha valaki kérdezett. Most egy kicsit nyitottab vagyok, ezt úgy kell elképzelni hogy anikor valaki kérdez valamit pl:hogy vagy mindig azt mondom hogy semmi, vagy ha kérdeznek egy szóval válaszolok, és valamiért úgy érzem hogy amikor rám néznek undorral néznek rám. Megvan hogy mit mondjak csak félek kimondani, emiatt nincsenek barátaim sem.

2021. márc. 3. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínű lelki eredetű a probléma, igen. Ha szeretnél beszélgetni róla, írhatsz. :)
2021. márc. 3. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Váltsál munkahelyet (ha tudsz).
2021. márc. 3. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha szeretnél a problémáidról beszélgetni valakivel írj nyugodtan ^^
2021. márc. 3. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok!
2021. márc. 4. 05:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Erőltesd meg magad, és válaszolj több mondatban, kezdeményezz több beszélgetést, és akkor mások is nyitnak feléd. Így most zárkózottként sokak számára mogorvának, esetleg lekezelőnek tűnhetsz. Ezt ők félreértve hasonlóan negatív visszajelzést adnak.

Nagyon sokat számít, te hogyan viszonyulsz a környezetedhez, mert a legtöbb esetben az visszatükrözi a te hozzáállásodat!

2021. márc. 4. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is kicsi.
2021. márc. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!