Szerinted mikor fogunk legalább olyan mértékben megszabadulni a covidtól, hogy megint normális életet éljünk?
Miért, jelenleg Magyarországon hol van bármiféle korlátozás?
Amúgy a COVID előtti, rohanós, tömegnyomoros élet minden volt, csak nem 'normális'. Én például nagyon nem várom, hogy ismét max. havi 2 nap Home Office legyen a cégeknél és olyan felnőttképzésekre (OKJ-k, levelező és esti egyetemek) is be kelljen járni, ahol totál megoldható a távoktatás.
# 5
Nem tudom, mások hol élnek, az én környezetemben rettentő sokan hunytak el vagy gyászoltak tavasszal.
Illetve rejtélyes módon olyan betegséget kaptam el a huszonéves barátaim, ami 1 hónapig tartott és utána is hónapokig fáradékonyak voltak.
15.
Mivel sok ilyen beteg ember vanmitte!
Az az undorító ebben, hogy ha már kicsit is taknyos leszek és tüsszögök, begyullad a torkom (gyakori ebben a hideg-meleg váltakozásában, aminek kérdése szintén megér egy misét), rögtön a kovidra gondolok, pedig a meghűléseket, náthákat kapásból 200-féle vírus okozhatja.
Még a békeidőben a wiki azt írta, hogy ezeknek 10-15%-a a koronavíruscsalád. Akkor még persze, mit sem sejtettünk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!