Akinek nincs hobbija, ti hogy reagáltok, ha erre rákérdeznek? Például egy állásinterjún vagy ismerkedésnél.
Figyelt kérdés
Még különösebb érdeklődési köröm sincs igazából.2021. okt. 22. 11:07
11/15 anonim válasza:
Gyári robotmunkáén direkt előny az agyi alulfejlettség, ott a képzelőerő hátrány, mert nem bírná az illető a monotonitást.
12/15 anonim válasza:
Általában az olvasást mondom, ezt szeretem is csinálni, de azért annyit nem olvasok, hogy őszintén rá tudnám fogni, hogy hobbi.
13/15 anonim válasza:
Bütykölés, barkácsolás, futás, sport, jóga, blogolás, rajzolás, zenélés, zenehallgatás, tánc,...
Nekem sincs kifejezetten hobbim, a páromnak sem.
Érdeklődési köreink vannak inkább, és azok így a hobbijaink is.
14/15 anonim válasza:
Én konkrétan megmondanám, hogy hobbim nincs, amit rendszeresen csinálok szabadidőmben, inkább csak elkezdek valamit csinálni amit érdekesnek találok.
15/15 anonim válasza:
Olyanokat mondok, amiket régen szerettem csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!