Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi számodra a Covid-járvány...

Mi számodra a Covid-járvány legfontosabb tanulsága? Milyen konklúziókat vonsz le a járványból és az akörüli dolgokból?

Figyelt kérdés
ki mit gondol?

2021. okt. 18. 17:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a home office és a távoktatás elmondhatatlanul jól jött, életmentő volt.

Így tapasztaltam, milyen érzés, amikor eleget aludhatok. Tapasztaltam, milyen érzés, amikor nem kell a bioritmusomhoz képest brutál korán kelnem, iszonyú álmosan.

Tapasztaltam, milyen érzés, amikor napi 2 órával több áll rendelkezésemre.

A többlet idő egy részét edzésre fordítottam (futás, bicaj, otthon), a korábbi, heti szinten 1 óra helyett heti szinten 3-5 órát sportolok.

Tapasztaltam a home office millió előnyét.

Tapasztaltam, milyen az, amikor két pillanat alatt összeállítod az egészséges uzsonnát, amikor megéhezel.

A távoktatás a mi szakunkon gördülékenyen, jól ment, működött. Nem mindegy, hogy este 9-kor még utazol vagy a Teamsből lépsz csak ki. De én sokszor még a 15 perces szüneteket is kihasználtam otthon.

Szerintem meggondolandó lenne, hogy a munka mellett elvégzendő mindenféle felnőttképzések legalább részben online legyenek, ahol nincs speckó eszközigény. Vagy legyen online lehetőség IS.

A 100% home office talán már túlzás, de egy olyan 50-75% lehetne....

Az megdöbbent, hogy mennyien nem veszik komolyan a járványt, mennyien nem hisznek a szakembereknek, a saját orvosaiknak. Mennyien nem tudnak összefüggésekben gondolkozni vagy épp nem emlékeznek arra, mit tanultak bioszból. Megdöbbent, mennyien hagyták volna, hogy egy csomóan meghaljanak, meghaljunk a járványban. Megdöbbent, hányan nem hisznek a gyógyszerekben, vakcinákban. Az is vicces, hogy egy rakás ember fétisszerűen szerelmes a saját immunrendszerébe.

Egyébként az a durva, hogy rossz döntések miatt 2021 előtt nem túl sokat "éltem". Így nagyon kellemetlen volt, amikor 2020 tavaszán realizáltam, hogy azt leszámítva, hogy a home office-t és a távoktatást imádom, semmit nem változott az életem, mert nem járnék szinte sehova.

Globálisan meg... 7-essel értek egyet.

2021. okt. 18. 18:11
 12/40 anonim ***** válasza:
80%
Nem szabad tévét nézni, főleg nem híradót. A covid 5%-a a betegség, a 95% politika és üzlet. Ismét bizonyította az emberiség, hogy megérett a kipusztulásra.
2021. okt. 18. 18:13
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Akik régen az osztályközösség miatt nyávogtak, meg hogy milyen antik vagyunk, azok voltak azok, akiket qrvára nem érdekelt, mi van a másikkal.

Megtanultam, hogy csak szóban szeretnek az emberek összefogni, minimális áldozatot sem hoznak meg társadalmi szinten, és tavaly óta olyan ember vagyok emiatt, aki otthagyna bárkit haldokolni a metrón. Ti leszartatok, ti is le vagytok szarva.

2021. okt. 18. 18:14
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az emberek borzalmasan buták!
2021. okt. 18. 18:17
 15/40 anonim ***** válasza:
71%
Aki lepontozta a 10-es válaszomat, az miért tette? Ők úgy gondolják, hogy a szabadság-korlátozások arányban voltak a veszély mértékével? Vagy miért, őszintén?
2021. okt. 18. 18:17
 16/40 anonim ***** válasza:
38%
Azt tudtam meg, hogy az oktatas meg annal is fontosabb, mint eddig hittem, csak ez az utja annak, hogy csokkentsuk az aluliskolazott “youtube-kutatok” szamat, akik a gimis biologia tananyagot sem ertve terjesztenek mindenfele hulyeseget es magukat “megvilagosultnak” tartjak…
2021. okt. 18. 18:35
 17/40 anonim ***** válasza:
75%

Számomra csak bebizonyosodott az emberi manipulálhatóság és rosszindulat.

Szomorú, hogy gyakorlatilag egy csettintésre korlátozták a szabadságokat és egymás ellen hangolják az embereket akik birka módjára mennek bele az egészbe.

2021. okt. 18. 18:52
 18/40 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy személyem szerint tanulsága nagyjából semmi nem volt.

Építőipar végig működött, munkám volt. Időközben kaptam fizetésemelést, megvettem a lakásomat, most újítom. Megismerkedtem csomó emberrel és a barátaim egy részéhez is közelebb kerültem.

Összességében úgy voltam az egésszel, hogy majd ez is "kifut" mint minden más is. Covid előtt is 5 percig tartott egy hír. És mostanra már a Covid is csak 5 perces hír lett, nincsenek nagy tanulságok, nem változott semmi.

2021. okt. 18. 18:56
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy senki nem tudja a valós okát. A világot jól átverték. Nem a járvány és nem a vírus a lényeg.
2021. okt. 18. 19:13
 20/40 anonim ***** válasza:
97%
Hogy a legtöbb ember ostoba mint a 5egg.
2021. okt. 18. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!