Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiaknál ez miért még...

Férfiaknál ez miért még mindig divat?

Figyelt kérdés

Meg kérdeztem egy 34éves pasit hogy miért szingli még mindig mi a baj?

Amúgy őt, bátyám álltal ismerem, szóval felszínesen ismerem, és mível régen beszélgettünk rám írt facen hogy mizu velem, így indult a beszélgetés köztünk.

Erre azzal jött hogy mert sok a pénz éhes nő, és neki olyan nő kell akik önmagáért szereti őt.

Erre meg írtam neki, hogyha nem a sovány,mű nőkre irogatna rá akik a fél fizetésüket a külsejükre költik, mert nyílván ők nem az egyszerű pasikat akarják maguk mellé akkor nem lenne ilyen baja. Erre tagadta hogy ő nem olyanokra ír rá persze, persze. És ezen vagy be sértödött vagy nem tudom de azóta nem írt vissza.

De nem értem a pasik miért nem a valódi dolgokat írják, miért jönnek ezzel a sablon közhelyes dologgal, hogy ők ezért nem találnak senkit mert a nők ilyenek, olyanok. Ez közhelyes, unalmas, és kereslet kínálat minek kajtatnak olyanok után akikről leri hogy olyan igényeik vannak amiket ő nem tud meg adni? Szóval abszurd értelmetlen és mátír dolog ez.

2021. okt. 18. 13:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%

Hát nem tudom...de engem mindig rusnyábbakra cseréltek le.

Nem vagyok az a mű pláza pitsa, nem költöm a fizetésem kozmetikára, de adok magamra, alapvetően igényes vagyok és vigyázok a vonalaimra, nem vagyok topis.

Erre egyik exem egy tehénnel jött össze, másik egy szintén túlsúlyos törpével. Kereskedelemben dolgozom, sok egész jó pasit látok tök átlagos, vagy átlagon aluli nővel.

Szerintem amelyiknek nincs nője, az egyszerűen csak szerencsétlen. Ezer évig tököl és gondolkozik, aztán néz, hogy miért nincs senkije.

2021. okt. 24. 09:08
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

"ne legyen buta, legyen mindenről véleménye"

Ez,hogy értendő? Ha van mindenről véleménye,akkor nem buta?

2021. okt. 24. 09:23
 23/26 A kérdező kommentje:

19-es válaszolo

Átlagos a külsőm.

És nem küldök fényképet senkinek sem!

És nem vagyok kamus nő ez egy anonim oldal miért hazudnék?!

2021. okt. 24. 20:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat van az ugy.. akik tetszenek neki azoknak o keves es inkabb szingli mint h olyannal legyen aki nemtetszik 🤷‍♂️ Te lennel olyannal aki nem jon be? Majd talal vmi kozeputat csak igy ritkabban lesz csaja. De ha elvan igyis az o dolga 🤷‍♂️
2021. okt. 24. 20:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem is már kb 10 éve nincs párom. 3 alkalom is volt amikor egy csaj elég egyértelműen a tudtomra adta hogy lehetne valami. De 2 esetben a csaj nem ütötte meg nálam mércét, egy esetben pedig a család volt problémás ami miatt kihátráltam.

Ha lesz egy olyan nő aki úgy igazán tetszik és minden klappol körülötte, akkor belemegyek a dologba, amúgy nem.

2021. okt. 25. 08:44
 26/26 anonim ***** válasza:
6%

Szia! Kérdező!

Nem akarlak téged sértegetni!

Én személyesen mondom, hogy jómódú és sportos alkatú egyedülálló heteroszexuális Férfi vagyok.

Én rám is rám szállnak a pláza 🐈 és a 💸💰 éhes nők.

Mindenki keresi a párját / partnerét az 🛌🏻 az életbe a

👨‍👩‍👦‍👦 👨‍👩‍👧‍👦 👨‍👩‍👧‍👧 👶

Ja és kedvelem és szeretem a humoros ♀️👩‍🎓

2021. okt. 26. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!