Férfiaknál ez miért még mindig divat?
Meg kérdeztem egy 34éves pasit hogy miért szingli még mindig mi a baj?
Amúgy őt, bátyám álltal ismerem, szóval felszínesen ismerem, és mível régen beszélgettünk rám írt facen hogy mizu velem, így indult a beszélgetés köztünk.
Erre azzal jött hogy mert sok a pénz éhes nő, és neki olyan nő kell akik önmagáért szereti őt.
Erre meg írtam neki, hogyha nem a sovány,mű nőkre irogatna rá akik a fél fizetésüket a külsejükre költik, mert nyílván ők nem az egyszerű pasikat akarják maguk mellé akkor nem lenne ilyen baja. Erre tagadta hogy ő nem olyanokra ír rá persze, persze. És ezen vagy be sértödött vagy nem tudom de azóta nem írt vissza.
De nem értem a pasik miért nem a valódi dolgokat írják, miért jönnek ezzel a sablon közhelyes dologgal, hogy ők ezért nem találnak senkit mert a nők ilyenek, olyanok. Ez közhelyes, unalmas, és kereslet kínálat minek kajtatnak olyanok után akikről leri hogy olyan igényeik vannak amiket ő nem tud meg adni? Szóval abszurd értelmetlen és mátír dolog ez.
Nekem elég sok barátnőm és munkám során elég sok női ismerősöm van...
Nőként mondom hogy nem "csak" az a pénzéhes nő aki aki jól néz ki.
Aki szép és ad magára annak azért általában van miből. De sok olyan ismerősöm van akit jó magam átlagosnak vagy akár azalattinak is gondolnék mégis olyan magas lovon ül, hogy a pofám leszakad.
Az ember lehet peches hogy "csak" ilyen nőkbe futott bele az elmúlt időben, ezt abszolút nem tudhatod. Ezzel a kioktató stílussal amivel kezeled a helyzetet én sem értek egyet és szerintem is bunkóság ilyen szinten belemászni valaki életébe úgy, hogy fogalmad sincs milyen nőknél próbálkozott..
Meg ugye oda írtad hogy nem az ilyen átlagos pasikra buknak mint ő... Ez is rosszuleshetet neki, hogy kb annyira se tartod, hogy próbálkozzon ilyen nőknél, mert hát mit akar ő tőlük átlagosként...
Sajnos megértem miért nem ír már neked...
Én is kerülöm az ilyen mindent megmondó embereket akik ilyen kioktatoan kommunikálnak miközben semmit sem tudnak kB az életemről
#10:
Óóó, az nem úgy van, hogy a nőcid fizeti a részét, de nem ám...álomvilágban élsz, pubi.
Bírom, amikor azt írják, hogy a nőt "programokra KELL vinni", mintha ezeket amúgy nem tudná mindkét fél évezni és közös megegyezéssel művelni, mint a normális emberek, és nem azok a megkeseredett incelek, akik a kapcsolatokat kizárólag tranzakciók sorának látják = ezt meg azt megteszed a nőért, cserébe kapod a szexet. Még csak véletlenül sem képesek erre közös időtöltésként és normális emberi kapcsolatként tekinteni. Borzasztóan elb#szott egy világkép ez.
Egyébként azokra a férfiakra, akik hisztériáznak, hogy a nők aranyásók, általában eközül a kettő közül valamelyik (vagy mindkettő) jellemző:
1. Elutasították őket korábban, többnyire azért, mert f#stalicska a személyiségük és hímsoviniszták, amit a nők messziről kiszagolnak. Persze könnyebb sarat dobálni és magabiztosan kijelenteni, hogy gyakorlatilag az emberi népesség felének nincs lelke és pénzéhes robot mind, mint legalább egy minimális önreflexiót alkalmazni.
2. Nincs náluk arany, amit ásni lehetne, és ez fáj az egojuknak. Ha minden férfinak lenne annyi pénze, hogy eltartson egy dögös, de buta sugarbaby-t, akkor igen magas százalékuk (kivétel mindig van) gondolkodás nélkül a sugarbabyt választaná bármelyik átlagos/karrierista nő helyett. Maszkulinnak érzik magukat, ha eltarthatnak egy nőt, miközben státuszszimbólumnak használják, nem véletlenül akad a legtöbb aranyásó nő minden ujjára egy férfi.
Gondolom az általad említett hímpéldány is sorbanállt egy szőke nagy mellű 20 évvel fiatalabb csajért, akinek (rendkívül meglepő módon) nem ő kellett, szóval azóta fekete-fehérben látja a világot. Ebből a gödörből ku tudna szabadulni, ha megtanulna racionálisan gondolkodni egy kicsit. Akkor talán rájönne, hogy a nő nem egy külön faj, ahol az összes példányt egyetlen elme köti össze, hanem a nők is különbözőek. Lehet köztük találni mindenfélét, pénzéhest is és nem pénzéhest is.
Szerintem nem rossz ha az embernek van véleménye, és nem ért egyet sok mindennel.
Nem mindig a bologatós ember a jó. Csak tényleg az van hogy sok pasi a szürke embereket észre se veszik. Akiket meg észre vesznek azok mind mű nők ezt látom.
Szia! Kérdező! Te milyen jellegű és típusú nő vagy!?
Csinos és karcsú!?
Eszes és jómódú!?
Feltalálod magadat mindenütt!?
Nem akarlak téged sértegetni!
Vagy pedig csak kamus nő!?
Akkor most már lehet mesélni privátban és fényképpel!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!