Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor válik az ember olyanná,...

Mikor válik az ember olyanná, mint akik vagy amik ellen küzd?

Figyelt kérdés
Ha vissza ütök, akkor én is agresszív vagyok, mert megvédtem magam, vagy az nem ennek számít? Ha valaki-valakik ellen küzd az ember, akkor ő is olyanná válik, mint az ellenségei/ellensége?

2021. okt. 17. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pont, amikor ha lemegy az ő szintjükre az ember, akkor valóban hasonlóvá válik hozzájuk és még ő lesz az unszimpatikus másoknak.
2021. okt. 17. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehát ha az ember felvesz egy védekezési módot azok ellen, akik ellen küzd, akkor óhatatlanul megfogják utálni az emberek, akik hasonlóak, mint akuk ellenküzd? Vagy szimplán a környezete?
2021. okt. 18. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyi a lényeg hogy ne menj le teljesen más szintjére

Ha valaki k*rva anyázik neked és te vissza k*rva anyázok neki akkor te sem leszel sokkal másabb. + Ezzel nem tudsz ellenük harcolni mert ez nem fog rajtuk semmit.

2021. okt. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!