Miért vannak oda ennyire a lányok a rapperekért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 08:40
3/17 A kérdező kommentje:
#1 Ha-ha! Aztán pl. egy autószerelőnek nem mozoghat gyorsan a nyelve? 😂
2021. okt. 17. 08:57
4/17 anonim válasza:
Láttál már egy rappert pitizni meg könyörögni egy nőnek? Nem. Na, azért.
5/17 A kérdező kommentje:
#2 Hát valami szinten szerintem is ezért. 🤷
Egyébként nekem az a furcsa, hogy sok ilyen "rosszfiú" jól megveri, megcsalja,stb őket és ők a fa@ák..! Furcsa ez a világ.
2021. okt. 17. 08:59
6/17 anonim válasza:
Egy ilyen lányt se ismerek, az én leány nemű barátaim rockerista állatok és együtt veretjük ezerrel a headbanget Metálra. 🤟🤟
7/17 anonim válasza:
Lány vagyok, nem bírom a rappereket és nincs olyan lány ismerősöm aki bírná őket
8/17 anonim válasza:
Én lány vagyok és nekem is bejönnek a rapperek azért mert vagányak és általában leszarják ki mit gondol róluk, lazák, viccesek.
Ezt meg, hogy a rosszfiús pasik megverik a nőket felejtsük már el, az nem rosszfiú hanem egy patkány.
9/17 A kérdező kommentje:
#7 Hát valószínűleg te nem is egy útszéli vagy...
(Bocsi,nem szeretnék senkit bántani)
2021. okt. 17. 09:25
10/17 anonim válasza:
Én nem szeretem a rappet. De ha szeretném is akkor max az előadó tehetségét szeretném, nem magát az embert hisz nem is ismerem.
Mondjuk az is igaz, hogy már bőven nem 13 vagyok aki a sztárokba szerelmes 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!