Mit tennél, ha megtalálnád életed szerelmét, s kiderülne, hogy cigány?
Azért előbb derül ki az adott illetőről, hogy roma, minthogy Ő életem szerelme.
Illetve ha az adott pillanatban azt is gondolom, hogy Ő életem szerelme, akkor az nem jelenti azt, hogy pl 5 év múlva is így lesz :D.
Egyébként én jártam roma lánnyal, de sajnos teljesen más kultúra és ez nálam hosszútávon már probléma volt.
Ezert kellfotokat nezni hamar a csaladrol. Vannak arulkodo jelek. Ruhazat,szinek (zebra minta,sok neon szin,tobb mintas ruhadarab felvetele egyszerre,tobb feltuno szin egymassal,sok feltuno minta.nagy arany karika fulbevalo,godor a szem alatt kis sotetbarna folttal) A gondolkodasabol ra lehet jonni,hogy ki a cigany. A konfliktust keresi,elvezi,sok energiat fordit balheba keveredesbe,tulzott sertodekenyseg pl. Ez nem mindig igaz,de sokszor.
Hogy a szellemi fejlodesebe nem ol penzt es energiat : azaz nem tanul tovabb egyetemen ,nyelveket vagy legalabb vmilyen szakmat,amivel penzt kereshet. A nok eleve nem dolgoznak,hanem haztartasbeliek es a ferfitol varja el az eltartasat. A gyerekeket az egzisztencia megteremtese elott vallalja sokszor meggondolatlanul.
Igazabol nem az a baj,hogy cigany,hanem,hogy olyan szokasaik vannak es olyan eletfelfogasuk,ami a magyar (nem cigany) ember eletszemleletevel nem fer ossze.
Jobb magunkhoz hasonlo eletszemleletut vslasztani es hasonlo csaladi hatterut,mielott belebonyolodsz egy kapcsolatba. Korultekintoen kell ismerkedni. Beszelgess mindig a csalad szokasairol,hogy tdllik egy szuletesnap,hol elnek a nagyszulok,testverei vannak-e. Anyukaja mit dolgozik. (Mert ugye ciganyoknal anyuka nem dolgozik,’csak’ otthon az egesz csaladra o dolgozik.Mit tanult,mi az eletcelja,stb. Eszre fogod venni idoben,ha reszletekbemenoen elbeszelgetsz vele.
hallod 7-es ez a zebrás dolgok csak a győzike bolondsága/fétise! ":D sehol sem szeretik a cigányok a zebra mintákat ":DDD
kérdező amúgy nem mindegy? inkább azt nézd hogy az adott illető milyen ember ha már vele akarsz párkapcsolatot ki alakítani! én is utálom/undorodok a kutya evő kínaikat koreaiakat japánokat stb de egy szép normális ázsiai lánnyal még simán randiznék (ha normális!) ettől függetlenül jöhet minden ha el tudja nyerni a szívemet és ő maga is jó ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!