Mit tennél, ha megtalálnád a szerelmet külföldön, de itthon van biztos egzisztenciád?
Munkád .. 2 lakásod, kocsid .. családod ..
és megtalálod a szerelemet külföldön, egy országban ahol a helyi nyelvet nem beszéled...
nő vagyok, egyedülálló, gyermektelen .. 29 éves
Tudom furcsa de férfiként azt mondhatom, hogy az eszemre hallgatnék, ugyanis nem beszélném az adott nyelvet, ergo én lennék a kiszolgáltatott helyzetben.
Ha viszont járatos volnék idegennyelvben akkor lehetőségek tárháza állhat előttem, lentről kezdeni sosem szégyen.
Mondjuk én nem vagyok munka centrikus, legyen jó a fizetés, jusson belőle arra amire szeretek áldozni aztán ennyi.
Igen kimennék,így is, hogy ilyen a helyzet, az egy lehetőség az élettől, nem szabad semmit visszautasítani! Örökre bánhatod és azon kattog majd az eszed mi lett volna ha.....
Ezt nem szabad. A házat addig kiadod, abból is jön a lóvé, van olyan ismerősöm aki így tett, és már gyereket tervez a koreai lánnyal. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!