Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Képesek lennétek megbocsátani...

Képesek lennétek megbocsátani azt, ha a párotok megcsalt az exével?

Figyelt kérdés

2021. okt. 15. 18:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

A megcsalással a másik fél lezárta a szememben a kapcsolatot. Én megbocsátok, de elfogadom a döntését, hogy számára véget ért ez a párkapcsolat. És ezzel számomra is nyilván.

Hiszen nem csak a házassággal, hanem a párkapcsolattal is hűséget fogadunk. Ha nem vagyunk hűségesek, az egy finom jelzése annak, hogy nem is vagyunk már kapcsolatban.

2021. okt. 15. 21:03
 22/26 anonim ***** válasza:
36%

En irtam azt a valaszt, hogy a testit meg tudom a lelkit nem.

Azota ugye mar reszletezted a sztorit. En ebben az esetben megbocsajtanek, de az en vagyok es nem a parod igy igazabol lenyegtelen is.

Ha valakit szeretek azt nem akarom gorcsosen birtokolni, nyilvan faj ha megtortenik de szerelem nelkul a szex az csak szex, urites, oszton. Baromira nem ugyanaz az erzelemmentes szex meg a szerelembol szex.

Leulnek vele megbeszelni miert tortent, hogy erzi magat, en hogy erzem magam, min kell valtoztatni.

Nem kell magunkat amitani, a legtobb not megcsaljak csak sose derul ki.

2021. okt. 15. 21:27
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

"a legtobb not megcsaljak csak sose derul ki."

Helyese:

A legtöbb nő csalja a párját csak sose derül ki.

2021. okt. 15. 22:30
 24/26 anonim ***** válasza:
+n
2021. okt. 15. 22:30
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező!

Itt a gyíkon kizárólag hűséges és erkölcsös nők vannak, akik felette állnak minden földi hívságnak.

2021. okt. 15. 22:35
 26/26 anonim ***** válasza:

Legalább magunkhoz legyünk már őszinték. Ez a minimum szerintem.

Nézzük magunkba, hogy szerelmesek vagyunk-e, ha igen, akkor kibe (exbe például, mert úgy kár szerelmet hazudni valaki másnak).

2021. okt. 16. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!