Képesek lennétek megbocsátani azt, ha a párotok megcsalt az exével?
A megcsalással a másik fél lezárta a szememben a kapcsolatot. Én megbocsátok, de elfogadom a döntését, hogy számára véget ért ez a párkapcsolat. És ezzel számomra is nyilván.
Hiszen nem csak a házassággal, hanem a párkapcsolattal is hűséget fogadunk. Ha nem vagyunk hűségesek, az egy finom jelzése annak, hogy nem is vagyunk már kapcsolatban.
En irtam azt a valaszt, hogy a testit meg tudom a lelkit nem.
Azota ugye mar reszletezted a sztorit. En ebben az esetben megbocsajtanek, de az en vagyok es nem a parod igy igazabol lenyegtelen is.
Ha valakit szeretek azt nem akarom gorcsosen birtokolni, nyilvan faj ha megtortenik de szerelem nelkul a szex az csak szex, urites, oszton. Baromira nem ugyanaz az erzelemmentes szex meg a szerelembol szex.
Leulnek vele megbeszelni miert tortent, hogy erzi magat, en hogy erzem magam, min kell valtoztatni.
Nem kell magunkat amitani, a legtobb not megcsaljak csak sose derul ki.
"a legtobb not megcsaljak csak sose derul ki."
Helyese:
A legtöbb nő csalja a párját csak sose derül ki.
Kérdező!
Itt a gyíkon kizárólag hűséges és erkölcsös nők vannak, akik felette állnak minden földi hívságnak.
Legalább magunkhoz legyünk már őszinték. Ez a minimum szerintem.
Nézzük magunkba, hogy szerelmesek vagyunk-e, ha igen, akkor kibe (exbe például, mert úgy kár szerelmet hazudni valaki másnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!