Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Képesek lennétek megbocsátani...

Képesek lennétek megbocsátani azt, ha a párotok megcsalt az exével?

Figyelt kérdés

2021. okt. 15. 18:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te vagy a megcsaló?
2021. okt. 15. 19:27
 12/26 A kérdező kommentje:
Tudom,11: igen eltaláltad.
2021. okt. 15. 19:29
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy, soha. Ha megcsalt, az azt jelenti, hogy nem működtünk elég jól együtt. Plusz azt, hogy egy gerinctelen féreg, aki semmibe nézi a másikat. Ha a lányodat megcsalná a párja, te örülnél, ha ezután újra összejönne vele? Na ugye, hogy nem.
2021. okt. 15. 19:31
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

12.sejtettem, nagyon próbáltad menteni mintha te lennél...

megcsalást én sehogy nem, nem érdekel ki hogyan milyen formában...legyen hozzá gerinc hogy befejezze!

2021. okt. 15. 19:34
 15/26 A kérdező kommentje:
13/ Igazad van jogos, kár is vitattni.. Fasírtban voltam a párommal egy jó ideig. Eredetileg nem terveztem semmit csak egy baráti találkát azzal aki úgy szint velem volt évekig.Nem gondoltam volna hogy idáig leiszom magamat frusztrációmban, hát megtörtént..., nem mondtam el neki nagyon féltékeny típus, és elveszíteni se akarom... Ez már kb 2 éve történt, azóta nem volt dolgom lánnyal ilyen tekintetben..Néha eszembe jut hogy hibát követtem el. De bármennyire is tisztességes lennék, nem áll módomban esetlegesen elveszíteni..
2021. okt. 15. 19:41
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van jogos, kár is vitattni.. de azért egy kérdést még fel teszel róla..
2021. okt. 15. 19:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Az exe dobta, vagy ő az exét, mert ha az utóbbi elég paradox xd
2021. okt. 15. 19:58
 18/26 anonim ***** válasza:
40%

Megbanni biztos, hogy nem banta meg. Csak az ember lelke nem monogam. Alszentek lehetunk, magunknak is hazudhatunk.

Megbocsajtani meg tudok, de akkor folytatnam, ha praktikusan nincs eselye a valodi, se a tulzott lelekben valo folytatasra. Kulonben belerokkannek.

2021. okt. 15. 20:00
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Semmilyen megcsalást nem bocsátanék meg, ahogy egy értelmes, magát megbecsülő ember sem.

Egy megcsaló nem szereti (vagy legalábbis nem eléggé) a párját, hiszen ha szeretted volna, nem árultad volna el így a bizalmát és a szeretetét. Legalább magadnak ne hazudj.

2021. okt. 15. 20:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt,az exével még rosszabb.
2021. okt. 15. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!