Milyen emberekre használják azt a kifejezést, hogy "robot"? :D
"robotmunka" "robotmunkás" nem erre gondolsz?
Általában olyan gyári gyártósori dolgozóra, aki ugyan azt a monoton munkafolyamatot csinálja folyamatosan.
Csak azért kérdeztem, mert rám is mondták már, legalábbis úgy volt a mondat, hogy "örülök hogy nem vagy robot". És életemben már másodszor mondtak nekem ilyet, és eddig mindig akkor mondták nekem a fenti mondatot, ha alkohol volt bennem. :D
Alapjáraton csendesebb vagyok, nem beszélek feleslegesen, lehet az a baj. Ez volt az első tippem.
Szerintem akkor tudom miért mondhatják rám ezt. Sok érzelem nincs az arcomon, és sanda gyanúm, hogy sokakat megzavarok azzal, hogy nem mondok ki semmi olyat, illetve a nyugalmam miatt, mert engem nagyon nehéz felidegesíteni. :D Egyszerűen olyan nyugodt a természetem, hogy nem élem meg olyan intenzíven az érzéseket, hogy azt mások is lássák, pedig azt attól még érzem, és ott van.
A focit, ha a műszakkal helyettesítjük, akkor ez rám is igaz.
Majd, ha a boltokban lehet felcsatolható robotkezet kapni, akkor lesz is értelme ennek a kifejezésnek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!