Ha egy lakaskiurites során találnál egy szokatlanul könnyű bontatlan muanyag telfolospoharat felbontanad megnézni mi van benne?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:29
61/74 A kérdező kommentje:
Egymillió forintról volt szó így nincs jelentősége hogy komoly e vagy komolytalan
2021. okt. 15. 16:14
62/74 A kérdező kommentje:
Ennél többet viszont még én se tartanék tejfölös dobozban. Érdemesebb azt már befektetni.
2021. okt. 15. 16:15
63/74 A kérdező kommentje:
"Jellemzően ( meghagyva persze a kivétel lehetőségét) egyébként azok emlegetik így a pénzt, akiknek nincs." Egymillió forint manapsag kimeríti a nincs fogalmát. Ennek a megállapításához nem kell sok ész. Ha ennek a többszöröse be van fektetve az még mindig a nincs kategória. De ettől még érdemes valamilyen módon rendelkezni felette akár sok akár kevés a pénz igen is van értelme felelősségteljesen bánni vele.
2021. okt. 15. 16:18
64/74 anonim válasza:
Oké, attól függetlenül, hogy ez egy hót értelmetlen kérdés, jót szórakoztam rajta.
65/74 A kérdező kommentje:
Jogodban áll
2021. okt. 15. 17:07
66/74 A kérdező kommentje:
De ne az én vállamra fujd ki az orrod banatodban ha kidobsz egy beszaradt tejfelt s kiderül egymillió forintot dobtal ki te nyüves
2021. okt. 15. 17:10
67/74 anonim válasza:
Én max röhögnék, ha kiderülni, hogy a szellemileg nem ép nagypapa millióit kidobtam, mert annyi esze volt, h tejfeles dobozba rakta.
68/74 anonim válasza:
Egymillió? Az ,, csak ” egy jobb kocsi ára, annyit az átlag magyar összeszed, ha félretesz pár tízezret 1-2 évig. Egyébként aki nem tudja, mit kezdjen vele, annak nem is való.
69/74 anonim válasza:
S a végén kiderül, monopoly pénzről van szó... 😀😅😂😂😂
70/74 A kérdező kommentje:
68 egymillió az kb annyi amennyit kpban érdemes tartani, akinek ennyivel kell megprobalnia kezdeni valamit azt max sajnálni tudom...
2021. okt. 15. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!