Ha egy lakaskiurites során találnál egy szokatlanul könnyű bontatlan muanyag telfolospoharat felbontanad megnézni mi van benne?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:29
11/74 anonim válasza:
Most jón majd az, hogy márpedig ő milliókat talált benne.
12/74 A kérdező kommentje:
A hetes nem a saját véleményét írta hanem másokról gyozkodott
2021. okt. 14. 09:41
13/74 A kérdező kommentje:
Néhány válaszoló pedig messze nem mindenki ebben te tévedsz
2021. okt. 14. 09:42
14/74 A kérdező kommentje:
Aki felbont egy olyat amiben milliók vannak elrejtve az bizony találni fog milliókat...
2021. okt. 14. 09:48
15/74 anonim válasza:
Egyébként én is csak azért bontanám ki, mert én minden vackot felbontok kíváncsisagból, de szerontem is a többség azonnal vágná ki a kukába, főleg, ha üresnek érződik.
16/74 A kérdező kommentje:
Nem üresnek hanem könnyebbnek, amiben van valami. Azért ez messze nem az üres fogalmát meríti ki..
2021. okt. 14. 10:00
17/74 anonim válasza:
A kérdezö ugyanaz, aki ezt írta ki, és még mindig nem fogja fel, hogy nem müködik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-prakti..
18/74 A kérdező kommentje:
Majd pont egy troll fogja megmondani ki működik és mi nem...
2021. okt. 14. 11:09
19/74 A kérdező kommentje:
*mi
2021. okt. 14. 11:09
20/74 anonim válasza:
Most már érdekelne, hogy kinek mit és miért rejtenél el benne, csak mert az is lehet, hogy van annál egyszerűbb megoldás is, mint azon pörögni ki mit mikor miért bont/nem bont fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!