Miért egyre gyakoribb manapság a nárcisztikus-téma? Régebben nem volt ennyi nárcisztikus?
Sokan mondják erre azt, hogy a közösségi média egyik hatása ez. Nem feltétlenül nárcizmus ez, de az tény, hogy sokkal hiúbbak lettek az emberek, köszönhetően annak, hogy megszokták, hogy válogatott képeken, történeteken, akármiken keresztül "jobbnak" mutathatják magukat, mint amilyenek valójában, aztán ez a "milyen jó vagyok" mentalitás aztán begyűrűzik a mindennapi életükbe is.
Nyilván nem mindenki ilyen, én szerencsére alig ismerek olyat, aki a fent leírtakhoz hasonlóan viselkedne.
szerintem eddig is voltak, csak nem nevezték ennyire meg, hogy X vagy Y nárcisztikus lenne; vagy hogy olyan jellemvonásai vannak. mostanában meg nagyon előtérbe került, felkapott lett ez a téma.
meg pl sokan nem is tudták azokról,akikkel együtt élnek, hogy ennek a jelenségnek van neve is, hogy ,,na, ez az.,, mármint hogy ez 'nárcisztikusság'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!