Hogy hasonlíthatta a lányom a kutyatartáshoz a gyerekvállalást?

9-es Nem tudom hány évesek vagytok, de a gyereked felnőttebb nálad! Hogy jönnek ide teknősök, madarak, meg a kutya értelmi szintje?
Nyilvánvalóan a gyerekek, és bármiféle állat gondoskodásra szorul. A gyereked meg el tudja dönteni, hogy erre alkalmas, vagy hajlandó -e.

Ez tényleg szörnyű! Hogy hasonlíthatta azokat az édes tiszta lényeket azokhoz a korcsokhoz?
Én is sokkal jobban szeretem a kutyusokat!❤🧡

Ezt sulkolja beléjük a média, hogy a kutya a gyerekvállalással egyenértékű.
A főpróbája vagy egyenesen a kiváltója.
Egy kutyának alapvetően kell egy doboz(kert vagy kenel), élelem és víz, rendszeres testmozgás.
Napi nagyon max 1 óra figyelmet igényelne.
De ezek a szomorú, megvezetett emberek gyereküknek hiszik, úgy bánnak vele, babusgatják stb.
Nagyon vészjósló jelenség ez a társállat dolog.

A gyerek ugyanúgy egy élőlény, ami gondoskodásra szorul, ha azt tisztességesen akarod tenni persze. Mert nyilván a kutyát is tarthatod kenyéren és láncon, meg a gyereket is hagyhatod nőni mint a gazt. Csak annak mi értelme?
Ráadásul ha normálisan akarod nevelni a gyereket, akkor komplikáltabb, mint egy kutya. A kutyát megtanítod alapokra, változatosan eteted, itatod, orvoshoz viszed, minimum annyit foglalkozol vele, hogy lefáraszd. A gyereket emellé ruháztatod, iskoláztatod, magán órákra viszed, a hobbija sokkal komolyabb, mint egy csipogó labda, ráadásul fel kell készülni minden életszakaszra.
Ha az alapok, amik ugyanazok, mint egy kutyánál nehezek voltak, akkor a gyereknevelés, ami technikailag ugyanazokra épül, és bonyolódik, akkor lehet nem jó ötlet az a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!