Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hasonlíthatta a lányom a...

Hogy hasonlíthatta a lányom a kutyatartáshoz a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
Fel nem tudom fogni! Szóba került a téma, és mondta, hogy csak egy gyerek, mert amikor két kutyája volt (már nincsenek, meghaltak), elég probléma volt velük, bármennyire is imádta őket. Folyamatosan résen lenni, nevelni, kétfelé figyelni, és mindezt úgy, hogy nyugodt is maradjon, mert nem akar őrültnek kinézni, se annak érezni magát. Oke, a kutyákkal lehet, hogy sok a gond, nem tudom, nekem soha nem volt, de akkor is milyen dolog, hogy a még nem is létező gyermekét kutyához hasonlította ezzel. A kutya az kutya, 10-15 éven belül meghal, míg a gyerek jobbik esetben temeti a szülőt, túléli, bizonyos szinten gondoskodik róla, fejlődik, nem ragad le örökke egy 3 éves szintjén.
2021. okt. 8. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi rosszat nem mondott. Nem értem min akadtál fenn ennyire.
2021. okt. 8. 23:54
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

9-es Nem tudom hány évesek vagytok, de a gyereked felnőttebb nálad! Hogy jönnek ide teknősök, madarak, meg a kutya értelmi szintje?

Nyilvánvalóan a gyerekek, és bármiféle állat gondoskodásra szorul. A gyereked meg el tudja dönteni, hogy erre alkalmas, vagy hajlandó -e.

2021. okt. 9. 00:46
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
A te fejedben van a problema, nem a gyereknel...
2021. okt. 9. 04:02
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Itt 3 eset lehetséges: a kérdező vagy egy unatkozó tini, vagy egy troll, vagy pedig egy szellemi fogyatékos.
2021. okt. 9. 05:37
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem akarja, hogy kutyául érezze magát a leendő gyereke. Ez meg nem Földön kívüli elvárás - magával szemben. Neked meg nem sok közöd van ehhez - és ez akkor is így van, ha nem esik jól neked.
2021. okt. 9. 08:20
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

Ez tényleg szörnyű! Hogy hasonlíthatta azokat az édes tiszta lényeket azokhoz a korcsokhoz?

Én is sokkal jobban szeretem a kutyusokat!❤🧡

2021. okt. 9. 08:29
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem a gyereket hasonlította a kutyákhoz, hanem azt mondta, hogy ha két kutyát sem tudott nevelni, akkor két gyereket még annyira sem fog tudni. A lányod szerencsére felelősen gondolkodik, te meg egy hülye vagy, hogy azt sem érted meg, amit neked mond.
2021. okt. 9. 09:04
 18/19 nemaRendőrség ***** válasza:
9%

Ezt sulkolja beléjük a média, hogy a kutya a gyerekvállalással egyenértékű.

A főpróbája vagy egyenesen a kiváltója.

Egy kutyának alapvetően kell egy doboz(kert vagy kenel), élelem és víz, rendszeres testmozgás.

Napi nagyon max 1 óra figyelmet igényelne.

De ezek a szomorú, megvezetett emberek gyereküknek hiszik, úgy bánnak vele, babusgatják stb.

Nagyon vészjósló jelenség ez a társállat dolog.

2021. okt. 9. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

A gyerek ugyanúgy egy élőlény, ami gondoskodásra szorul, ha azt tisztességesen akarod tenni persze. Mert nyilván a kutyát is tarthatod kenyéren és láncon, meg a gyereket is hagyhatod nőni mint a gazt. Csak annak mi értelme?

Ráadásul ha normálisan akarod nevelni a gyereket, akkor komplikáltabb, mint egy kutya. A kutyát megtanítod alapokra, változatosan eteted, itatod, orvoshoz viszed, minimum annyit foglalkozol vele, hogy lefáraszd. A gyereket emellé ruháztatod, iskoláztatod, magán órákra viszed, a hobbija sokkal komolyabb, mint egy csipogó labda, ráadásul fel kell készülni minden életszakaszra.

Ha az alapok, amik ugyanazok, mint egy kutyánál nehezek voltak, akkor a gyereknevelés, ami technikailag ugyanazokra épül, és bonyolódik, akkor lehet nem jó ötlet az a gyerek...

2021. okt. 9. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!