Felnőttként ti mennyire vagytok bezsongva ha valami új dolgot szeretnétek venni pl tv, laptop, telefon, autó?
Figyelt kérdés
Mennyire kattog rajta az agyatok, és vagytok türelmetlenek amikor tudjátok hogy mondjuk egy hét, vagy csak később néhány hónappal tudjátok megvenni. Előtte mennyi idővel nézegetitek és milyen sűrűn a kínálatot hogy mi mit tud, mennyibe kerül stb?
Én egy új tv-t szeretnék venni, de már be vagyok zsongva. Pedig legalább 3 hónap mire megtudom venni. Minden nap nézegetem a webshopokat hol melyik mennyi stb. Normális ez? De régebben mikor új nagyob HDD-t vettem a számítógépembe akkor is hetekkel előtte elkezdtem nézegetni a kínálatot.
2021. okt. 8. 15:23
21/23 anonim válasza:
19# Mely részét láttad hisztinek? Talán számodra annak tűnik, mert Te nem tudnál teljes életet ezek nélkül élni. Az esőcseppet sem értettem mire írod, én még jégesőben is elmegyek bármeddig, teljesen azonosulni és alkalmazkodni tudok a természettel, csak az emberek pökhendiségével nem.
22/23 anonim válasza:
Na most el is árultad magad. Sopánkodtál, hogy neked azért nem lesz gyereked, mert saját magadat sem tudod ellátni egészségügyi okok miatt. De azért jégesőben tudsz sétálni, de háztartást nem tudsz vezetni? :D Mesélj még, légy szíves. Na ez a hiszti, hogy ami tetszik neked (természet, séta, fizikai kihívások), az jöhet, de ha gyereket kéne nevelni, akkor már egyből annyira beteg vagy, hogy nem bírod magad ellátni. :D humoros.
23/23 anonim válasza:
22# Te vagy inkább vicces, hogy leállsz egy 19 éves kis csitrivel vitatkozni, és úgy próbálod megfejteni, mintha Te annyira a helyzet magaslatán lennél. Kíváncsi lennék, mekkora tüske lehet benned, hogy az első, számodra nem tetsző válaszoló szeme közé bedöfnél Te is egyet. Ez a szánalmas. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!