Milyen telefonotok van, és milyet szeretnétek (az utóbbi kérdés természetesen nem kötelező)?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 10:23
1/7 anonim válasza:
Nekem huawei p8 lite, de tetszik a p9, p9 lite, sony z5, iphone 6(s), honor 7c, xiaomi redmi 3pro, stb. de nem fogok most váltani, nemrég vettem a p8 lite-ot és elégedett vagyok vele
2/7 Lord Hidan válasza:
Nekem is p8 lite van jelenleg nem igazán váltanék másra most. Egy xiaomi redmi note 2-t vagy 3-at kipróbálnék 1 hétre
3/7 anonim válasza:
iphone 6s-em van és nem váltanék semmi másra.
4/7 anonim válasza:
Huawei Ascend P7 van, és nagyon szeretem. 1 éve van csak meg, tökéletesen működik, így nem létkérdés másikat vennem. Bár mindig megnézem a szuper telefonokat, és 1-2 napja nagyon megfogott a Sony Xperia M5, szívesen vennék egyet. De a Huawei P8, P9 Lite, és az LG G4 is elképesztő, igaz, QHD-kijelzőre nem vágyom, szerintem túl nagy felbontás, míg a Full HD "csak simán szuper"!
5/7 anonim válasza:
i5s-sem van. A mai napig nagyon jo. Marad is egy ideig. Ha valtani akarnék, akkor iphone se lenne a kovetkezo. Ugyan ilyen csak jobb kamera meg gyorsabb
6/7 anonim válasza:
SE és Archos 50c Oxy van
Archos Diamond 2 Noteot szeretnék
7/7 Trevor. válasza:
Nokia C2-01 van most, ősszel lesz meg 3 éve. Augusztus végén tervezem lecserélni a mostanit, újak közül Vernee Thor és Xiaomi Redmi 3, amiket kinéztem, használtan LG Nexus 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!