Miért büdösek az emberek?
Figyelt kérdés
Annyi büdös emberrel találkozok mostanában.. A tömegközlekedésen, utcán, de még az osztályomban is. Egyik osztálytársamnak például méterekről érezhető hónalj szaga van, a szája büdös stb. Egy másik osztálytársam is néha büdös, bár nem annyira vészesen. De miéért? Nem értem hogyan lehet így élni. Pedig én se vagyok különb, meg szerintem egyik ember se, én is büdös lennék ha nem foglalkoznék magammal. De miért jó így nekik?2021. okt. 8. 09:17
21/23 anonim válasza:
Én is eléggé izzadtam régen.
Aztán ez megmentette az életemet!
Solutio Antisudorica
Gyógyszertárban bárkinek kiadják, és egészségtelen (Alumínium van benne), de BÁRKINEK MEGSZÜNTETI az izzadását és a foltos pólokat....(izzadságfoltra gondolok).
Kicsit kicsípi a bőrt, mert tömény az oldat, de cserébe véget ér a rémalom;)
22/23 anonim válasza:
Én speciel a milliónyi különböző pacsuliszagtól leszek roszul, ahogy keverednek. Na, az büdös!
Az nem igényesség, ha valaki magára borítja a piperepolcot meg fél liter pacsulit.
23/23 anonim válasza:
Az, hogy valaki büdös, valaki meg nem attól is függ, hogy milyen baktérium tenyészet alakult ki a testén. Van akinek már zuhanyzás után pár perccel hónaljszaga van, van aki meg napokig nem mosdik és még úgy se büdös. A szájszagnál már jóval több tényező játszik, nem csak a szájhigiénia és a fogak állapota, de az emésztőrendszer is visszaköszönhet. Egyébként a legtöbb ember nem érzi magán ha büdös, ezért nem is tesz ellene. Az már más kérdés, hogy nem is feltételezi magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!