Miért büdösek az emberek?
Én ilyet használok hónaljra, tényleg még ha megizzadok akkor is jó illat jön rólam bűz helyett.
Na, nekem pont ezek a golyós niveák nem értek semmit a világon, 5 percig volt tőlük egy mű szagom aztán annyi, utána mintha semmit nem használtam volna. :D
Csak mert neked valami beválik, nem fog autonatikusan mindenkinek..
Meglepődve látom pár ember mennyire védi az izzadós büdös embereket.
Nem tudom.
Nekem a párom iszonyatosan izzad. A legkisebb hőingástól rommá izzadja magát. Mégse büdös. Ha kell napközben is lezihanyzik, orvos által ajánlott izzadásgátlót használ, van intim törlőkendője.
Szóval meg lehet oldani. Nem kell igénytelennek lenni.
egy kis izzadságszagtól még nem halt meg senki.
HA valaki napokig nem fürdik az már fájdalmas , de ha kicsit büdös azt bőven el lehet viselni és inkább ez a jellemző.
"Ha kell napközben is lezihanyzik"
Nekem pl. a munkahelyemen nincs zuhanyzó. (Egyébként se egészséges napi 3-4 alkalommal zuhanyozni.)
A kóros izzadás vegetatív idegrendszeri zavar.
Én azt vettem észre, hogy inkább az idősebbek hanyagolják a tisztálkodást, de nyilván a fiatalok között is van 1-2 , aki lusta fürdeni.
Az okát kérdezted, egyértelmű, hogy nem más, mint igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!