Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért büdösek az emberek?

Miért büdösek az emberek?

Figyelt kérdés
Annyi büdös emberrel találkozok mostanában.. A tömegközlekedésen, utcán, de még az osztályomban is. Egyik osztálytársamnak például méterekről érezhető hónalj szaga van, a szája büdös stb. Egy másik osztálytársam is néha büdös, bár nem annyira vészesen. De miéért? Nem értem hogyan lehet így élni. Pedig én se vagyok különb, meg szerintem egyik ember se, én is büdös lennék ha nem foglalkoznék magammal. De miért jó így nekik?
2021. okt. 8. 09:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

[link]

Én ilyet használok hónaljra, tényleg még ha megizzadok akkor is jó illat jön rólam bűz helyett.

2021. okt. 8. 09:33
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
hányós fosós vírus terjed meg nátha szerinted?
2021. okt. 8. 09:34
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Na, nekem pont ezek a golyós niveák nem értek semmit a világon, 5 percig volt tőlük egy mű szagom aztán annyi, utána mintha semmit nem használtam volna. :D

Csak mert neked valami beválik, nem fog autonatikusan mindenkinek..

2021. okt. 8. 09:38
 14/23 anonim ***** válasza:
33%

Meglepődve látom pár ember mennyire védi az izzadós büdös embereket.

Nem tudom.

Nekem a párom iszonyatosan izzad. A legkisebb hőingástól rommá izzadja magát. Mégse büdös. Ha kell napközben is lezihanyzik, orvos által ajánlott izzadásgátlót használ, van intim törlőkendője.

Szóval meg lehet oldani. Nem kell igénytelennek lenni.

2021. okt. 8. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

egy kis izzadságszagtól még nem halt meg senki.

HA valaki napokig nem fürdik az már fájdalmas , de ha kicsit büdös azt bőven el lehet viselni és inkább ez a jellemző.

2021. okt. 8. 10:11
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

"Ha kell napközben is lezihanyzik"

Nekem pl. a munkahelyemen nincs zuhanyzó. (Egyébként se egészséges napi 3-4 alkalommal zuhanyozni.)

2021. okt. 8. 10:12
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

A kóros izzadás vegetatív idegrendszeri zavar.

Én azt vettem észre, hogy inkább az idősebbek hanyagolják a tisztálkodást, de nyilván a fiatalok között is van 1-2 , aki lusta fürdeni.

Az okát kérdezted, egyértelmű, hogy nem más, mint igénytelenség.

2021. okt. 8. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem , attól mert valaki büdös nem azért lesz mert nem fürdenek. A mai vlágban szinte mindenki tud fürdeni naponta. De npközben munkában vagy suliban is le lehet izzadni , főleg a sok stressz miatt.
2021. okt. 8. 10:26
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Jellemzően nagyon közrejátszik az is, hogy ki mit visz be a szervezetébe. A telített zsírsavas, szénhidrátdús, minőségtelen élelmiszerek miatt is rendkívül büdös lehet valakinek az izzadtsága.
2021. okt. 8. 10:40
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
a fehérjétől is ugyanúgy lehet büdös valaki.. főleg mivel nehezen is emészthető..
2021. okt. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!