Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért dicsérik azokat azbember...

Miért dicsérik azokat azbembert, aki lefogynak?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég derült ki egy betegségem, ami miatt 1 év alatt 25 kg ment le rólam. Mindenki dicséri a fogyásomat, és meg se fordul a fejükben, hogy betegség miatt történt volna. Nekem rosszul esik, mert jobban tetszettem magamnak és jobban is éreztem magam a bőrömben ducin, de egészségesen. Most hullik a hajam, sápadt és száraz a bőröm, vékony vagyok, és zavar, hogy az embereket szebbnek látnak betegen, mint egészségesen.

Persze aki egy egészségesebb élet reményében sokat tett azért, hogy fogyjon, azt dicsérjék. Itt inkább az a baj, hogy úgy kapom a dicséreteket, hogy meg se kérdezik a fogyásom okát. Nem is jut eszükbe, hogy ezzel akár tapintatlanok is lehetnek.

2021. okt. 4. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vékony ember számít ma ideálisnak. És meg sem fordul a fejükben, hogy te nem saját akaratból fogytál le. De ugyanakkor, ha belegondolsz, valószínűleg jóval kevesebben vannak, akik betegség miatt fogynak, mint azok, akik direkt. Engedd el szerintem, ez tényleg csak a mai kor ideális testképének szól. Mielőbbi jobbulást kívánok!
2021. okt. 6. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!