A Séfek séfe című műsorban miért káromkodnak a séfek folyamatosan?
Ma néztem bele először. Eddig sosem néztem.
A séfek folyamatosan káromkodtak. Minden második szavuk ki van sípolva. Mellé meg ordítanak a versenyzőkkel.
Amúgy lehet jó lenne a műsor, de nem bírtam nézni emiatt.
Egyreszt mert ez a trendi most a tvben, azt hiszik ettol erdekli majd a fiatalokat,
Masreszt azert, mert valoban prolik, szakmunkasok, az ilyen szinteken ez a módi.
Van egy olyan érzésem, hogy az embereknek már túl magasan van az ingerküszöbe. Továbbá napról-napra egyre agymosottabbakká válnak, nem-nem csak az öregedés miatt, hanem ez egy politikai cél is, hiszen a hülyéket (pontosabban akik nem gondolkoznak) sokkal könnyebb írányítani.
Tehát a válasz a kérdésedre az, hogy sajnos egyre primitívebb, egyszerűbb műsorokat gyártanak, mert az emberek rohannak-sietnek-nem érnek rá gondolkozni. Így ezek a műsorok tökéletesen elegendő az emberek 90%-ékának. A maradék meg nem néz TV-t, hanem éli az életét.
A legtöbb műsor már ilyen, nem lehet nézni.
Telib*as.zák reklámokkal, meg a szokásos unalmaságig tantrázott témákkal: migránsok+vakcinainfó... :-)
blööööhhheee! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!