Nem unjátok, hogy folyamatosan ugyanazok a kérdések vannak az oldalon?
Azért, mert az ember én-központú. Attól, hogy valaki más feltette ugyanazt a kérdést nem releváns számomra, ugyanis az másnak a kérdése volt, ez meg az enyém.
Na de azt se felejtsd el, hogy ezen a ponton a legtöbb kérdés valószínűleg már fel lett téve ezen az oldalon. Ha nem lennének az ismétlődő kérdések, az oldal lehúzhatná a rolót.
#2: Hát nem tudom. Én már frászt kapok attól, mikor napi 20x meglátom azt, hogy szeptember 15-től digitális oktatás lesz? Október 1-től digitális oktatás lesz? És ez különböző dàtumokkal leírva 60x.
Az xy cm a péniszem, szerintetek elég is nagyon unalmas. Ilyenekre gondolok. Mindig meglepődöm, hogy a 600. ugyanolyanra még van aki lelkesen válaszolgat.
Olyan kérdés legalább 50 darab fent van hogy ki szeretne ismerkedni X korú XY környékű nővel/férfival?
Ennek van értelme?
Vagy akkor legyen fórum, de ez így nulla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!