Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetne egy közeli...

Hogy lehetne egy közeli azonos nemű barátot rávenni arra, hogy ne legyen szégyenlős velem a kondi zuhanyzojában?

Figyelt kérdés
Szerintem indokolatlan a félelme főleg hogy már nagyon régóta barátok vagyunk.Ti mertek meztelenek lenni egy közeli barátotokkal?

2021. okt. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
#20 Hát legyen ez a véleményed
2021. okt. 1. 21:57
 22/41 anonim ***** válasza:
85%
Miért fontos neked, hogy lásd pucéran?
2021. okt. 1. 22:10
 23/41 anonim ***** válasza:
88%

10 év barátságnak mi köze a meztelenkedéshez? Tényleg valami ferde hajlamod lehet..

Ha nem az első felvetésed (bár normális férfi azonnal blokkol egy ilyenre elsőre is..) alighanem ő sem a meztelenkedéstől fél,hanem attól hogy ledobod a szappant és megkéred,hogy vegye fel..

2021. okt. 1. 22:13
 24/41 anonim ***** válasza:
30%

22

és ha jól néz ki? lehet h csak meg szeretné nézni natúrban is ... miért ne? én is kértem már meg haveromat h vetkőzzön, mert meg akartam nézni. nincs ebben semmi ...

2021. okt. 1. 22:28
 25/41 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem van. Lehet, mert nő vagyok, de rohadtul nem érdekelnek a barátaim, se férfiak, se nők pucéran.
2021. okt. 1. 22:29
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne rávenni? Miért te akarod megmondani, hogy neki mi jelentsen problémát? Ha a barátod, miért nem tudod tiszteletben tartani, hogy mások a határai? És még nagyon sok kérdést felvet ez az egész.

Hogy mi a természetes az szubjektív. Az emberek a bolygó nagy részén alsó hangon több tízezer éve, elkezdtek ruházkodni, takarni magukat. Azokban a régiókban is ahol egyébként a hőmérséklet miatt önmagában nem indokolt. Közösségekben élünk, hogy mit érzünk természetesnek az a szocializáción is múlik. Bizonyos szempontból az is természetes hogy vizeletet, székletet ürítünk, nemi életet élünk, böfögünk, fingunk stb. de alapvetően mégsem fogjuk ezeket mások jelenlétében végezni, vagy hát legalábbis próbálunk nem, némelyiket esetleg bizalmas helyzetben. Persze kinek mi, van aki probléma nélkül bármelyiket bárhol.

A meztelenséget is lehet természetesnek tekinteni, de ez nem jelenti azt hogy te feltétlen mások jelenlétében akarj meztelen lenni. Ez egyébként sem lehet elvárás a másik felé egy barátságban. "Miért nem voltál még meztelen előttem?" Bizarr. Anyámat pl. soha nem láttam meztelenül de valahogy egyszer sem fordult meg a fejemben hogy én ezt hiányoljam, meg azon filózzak hogy biztos önbizalomhiánya van és azért nem akar meztelenül mászkálni előttem, pedig ez egy természetes dolog. Faterra se voltam kíváncsi, meg úgy senkire a családból. Mert ez egy szexuálisan semleges kapcsolat. És a haverodnak jó eséllyel ugyanez az elvárása a barátságotokkal kapcsolatban.

2021. okt. 2. 00:18
 27/41 anonim ***** válasza:
39%

27

azért ez nem ilyen egyszerű.

ha még öltözői, zuhanyzói helyzetben is fél a meztelenségtől, akkor ott valami gond van a háttérben. aztán vagy kiderül vagy nem, de szóval ez nem határok kérdése. én is a falnak mentem, mikor pár csaptársam képes volt boxerben vagy fürdőndrágban tusolni erdzések után, de aztán többnyire ki is derült mindig vmi véletlen útján, hogy volt rá okuk (pl metélt volt és gáznak találta vagy kicsi volt és ezért voltak komplexusai stb stb)

2021. okt. 2. 08:46
 28/41 A kérdező kommentje:

#27 így van egyetértek a a 27-és válaszolóval. Valószínűleg szerintem is ilyesmi lehe a hátterében, ezért is próbálnak neki segiteni.

A többi válaszolnak meg azt mondanám hogy nem kéne rögtön mindenben a szexualitást látni.

2021. okt. 2. 10:46
 29/41 anonim ***** válasza:
85%
én azt tudom mondani h te csak légy természetes, és azért mert ő fél és nem vetkőzik, te igenis zuhanyozz meztelenül, mint a világ legtermészetesebb dolga, hiszen az is, de így hátha ő is látja, h nincs ebben semmi extra. lehet h kell neki fél év is , mire merészkedik ugyanezt tenni, de sztem előbb-utóbb meghozza a hatását a meztelenséghez való semleges és természetes viszonyulás. na persze kivéve ha tényleg valami nagy gebasz van nála, és ezért nem akar, mert ilyenre is ismertem példát.
2021. okt. 2. 13:04
 30/41 anonim ***** válasza:
91%
..vagy csak attól fél,hogy b*zi vagy mert folyamatosan vetkőztetni és megnézni akarod,de mint havert bír ezért nem hajt el.
2021. okt. 2. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!