Hogy lehetne egy közeli azonos nemű barátot rávenni arra, hogy ne legyen szégyenlős velem a kondi zuhanyzojában?
Figyelt kérdés
Szerintem indokolatlan a félelme főleg hogy már nagyon régóta barátok vagyunk.Ti mertek meztelenek lenni egy közeli barátotokkal?2021. okt. 1. 20:54
11/41 anonim válasza:
hogy soha? hát akkor hajrá, tusolj, és majd ő is megnyílik!
12/41 A kérdező kommentje:
#11 ez lehet egy jó megoldás
2021. okt. 1. 21:18
13/41 A kérdező kommentje:
Úgy soha hogy sehogy meztelenül nem láttuk egymást
2021. okt. 1. 21:19
14/41 A kérdező kommentje:
KB 10 éves a barátságunk és ez idő alatt.
2021. okt. 1. 21:20
15/41 anonim válasza:
14...de ratyi.. miért kéne meztelenül látnotok egymást??
Miért erőlteted ezt?
16/41 anonim válasza:
Ahogy látom, ez neked probléma, hogy még soha nem láttátok egymást meztelenül, mert már 2x írtad le...
17/41 A kérdező kommentje:
Miért razyi az ha két férfi látja egymást egy olyan helyen meztelenül ahol ez normálisnak számít? Eddig 10 év alatt sem volt soha semmilyen szexualitás köztünk.
2021. okt. 1. 21:25
18/41 A kérdező kommentje:
#16 azért írtam le mert kerdezték
2021. okt. 1. 21:26
19/41 anonim válasza:
én csak sátorban szeretek a meztelenkedni a haverral , persze csak úgy ha vannak kint lovak is
20/41 anonim válasza:
17..szerintem kettőtök közül te vagy a ratyi, mert mintha direkt vágynál rá, hogy mutogathasd magad a barátodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!