Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Romániában miért oltásellenese...

Romániában miért oltásellenesek ennyire az emberek?

Figyelt kérdés
Erdélyben élek, én be vagyok oltva, a családomból mindenki. 16 éves vagyok, az osztályomban 4-en vagyunk beoltva.
2021. okt. 1. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Aki mindenkit bszogat hogy rohanjon oltatni lélkszakadva

Aki az oltatlanoknak lélegeztetőgépet kíván

Aki akarja a kártyát mert attól marha nagynak érzi magát XD

Aki mindent fertőtlenít naphosszat és az a mániája hogy nehogy bármi bejusson a lakterébe

Aki ha már egyet köhint azt hiszi meg fog halni Covidban=hipochonder ami egy pszichés betegség

Aki mindenhol maszkot és gumikesztyűt visel ha kell ha nem még 40 fokban is nyáron

Akinek más témája sincs csak a Covid egésznap

Aki folyton a Kormányinfót bújja és a napi esetszámokat figyelgeti betegesen és retteg

Ennyi jutott eszembe hirtelen

Remélem kielégító volt a válasz de még azért gondolkodom hátha eszembe jut még valami

7-es voltam😊

Ja és aki meghal az csak Covidos lehetett

Hidd el vannak ilyen emberek pfff

2021. okt. 1. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
A románok alapból eléggé oltásellenesek, és nem csak a covid oltást nem adatják be, hanem más fontos oltásokat sem. Lásd 2017 kanyaró járvány.
2021. okt. 1. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Azért mert van egy csepp eszük. Nem esznek meg már mindent amit le akarnak gyúrni a torkukon.

És akinek van egy annyi esze, az bizony nem adat be magának egy oly a készítményt amiről semmit nem tud, amiért senki nem vállal felelősséget és mindemellett észreveszi mennyire erőltetett a dolog. Akinek ez nem tűnt fel, azzal gond van...

2021. okt. 5. 21:46
 14/14 Kroms ***** válasza:
Mert tisztában vannak vele, hogy nem bízhatnak az államban, vagyis megvan még a józan, paraszti eszük. Nem feltétlenül műveltek, de ösztönösen tudják, mi a jó és a rossz maguknak. Ugyanez a cigányság helyzete. Végtelenül primitívek, de azzal még ők is tisztában vannak, hogy ha az állam valamit nagyon erőltet, azt kerülni kell bármi áron.
2023. aug. 5. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!