Mièrt fáj egyes embereknek hogy olyanok is laptopot vesznek akik nem viszik el soha otthonról és esetleg csak asztalnál használják?
Nemèrtem őket, mièrt próbálják szinte erőszakosan meggyőzni a másikat hogy asztali pc-t vegyen. Facebookon ès itt gyakorin is találkoztam vele. Èn èvente talán egyszer ha elviszem itthonról ès javarèszt asztalnál használom vagy az ágyban ès mellette a kiasztalon. Nekem bőven elèg az a teljesítmèny amit nyújt mert filmezèshez, netezèshez ès nèhány Super Mario szintű játèkhoz nem kell erősebb. Mègis próbáltak már meggyőzni arról hogy nekem akkor is pc kell ha ilyen keveset viszem el itthonról. Ès nem fogják fel hogy 2013 óta annyira megvagyok pc nèlkül hogy nem is hiányzik. Ès hogy nekem igen is fontos hogy 6 ezer forintal kevesebb-e a villanyszámla ( tènylegesen ennyivel, majdnem 6500 forintal fizettunk kevesebbet szinte minden hónapban miután lecserèltük az asztali gèpet laptopra ).
Mièrt próbálják ennyire rátukmálni az emberre az asztali gèpet?
Nem kell ahhoz elmenni otthonról.
Arányaiban olcsóbb, cserélhetőbb..
De nekem pl tok jo lenne néha nem csak ott gubbasztani asztalnál hanem mashova ülni vele
"Mièrt fáj egyes embereknek hogy...?"
Neked miért fáj, hogy nekik fáj?
Nekem sem azért van laptopom, hogy hurcolásszam, hanem azért, hogy ha (akár csak néha-néha) vinni kell, akkor ne kelljen miatta kocsit bérelni, hanem a hónom alá csapva vihessem szervízbe.
Aki nem ért hozzá, annak hiába cserélhetők az asztali gép alkatrészei: ha ő maga nem tudja kicserélgetni, akkor sokkal nagyobb macera az egész, mint egy laptopot szervízeltetni.
Nem olvastam el, az eddigieket, de itt az én véleményem:
Mért fáj neked az, hogy egyes embereknek mi fáj?!
Azt használsz, amit akarsz, és kész. Nem tartozol senkinek számadással, ha nem ártasz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!