Mit jelent az, hogy cringeltem rajta? Nagyon sok korombeli is használja.
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és sok videóban, legalább ezerszer is elmondják, hogy jaj de cringeltem rajta... WTF?2021. máj. 20. 12:53
1/9 anonim válasza:
Mikor valami nagyon kínos vagy gáz
2/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
És miért nem lehet ezt magyarul mondani?
2021. máj. 20. 13:02
5/9 anonim válasza:
Szekunder szégyenérzet a pontos fordítása, ami megint csak rohadtul nem magyaros, mert a szekunder nem magyar eredetű szó. De sokkal egyszerűbb kimondani hogy "krindzs"
6/9 anonim válasza:
Mert egyszerűen nincs rá pontos magyar szó.
8/9 anonim válasza:
Amikor annyira kellemetlen vagy cink egy helyzet, hogy szinte már neked sül a képed. Azért nem használjuk már a magyar szót, mert a ciki szó unalmas, a gáz szó meg már kiment a divatból, és cringe is. XD
9/9 anonim válasza:
Mármint nem úgy égsz ki, hogy most már nincs hozzá életkedved, hanem poénból szokták mondani pl. egy cringe videóra, hogy na ezen most kiégtem. (7. voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!