INTJ-k, mit gondoltok a személyiségtípusotokról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, milyen előnyei és hátrányai vannak? Mennyire érzitek úgy, hogy kitűntök a tömegből?2021. szept. 30. 19:06
1/5 anonim válasza:
Eléggé kitűnök, mindig azt érzem, hogy más vagyok mint a többiek.
Elég komoly témákon szoktam gondolkodni, de egyszerűen nem találok olyan személyt a közelemben, aki agyilag eléggé érett lenne hozzá, így rendszerint semmit nem tudok másokkal megosztani. De az egyedüllétet nagyon szeretem, így nem is bánom annyira.
Meg persze a god-complex. Felsőbbrendűnek érezzük magunkat másoknál, de az ENTJkkel ellentétben mi nen igazán éreztetjük a másikkal, csak így magunkan gondoljuk ezt.
Nekem hátrányaim nincsenek ezáltal.
2/5 Mojjo válasza:
Hát igen... erről ez ugrott be:
3/5 anonim válasza:
Semmit. A tudásom a témában jóval meghaladja ezt a fajta kategorizálást.
4/5 Mojjo válasza:
@3: Melyik témában? Mert itt a téma speciel az ez a fajta kategorizálás.
5/5 anonim válasza:
Áldás és átok egyszerre. Jobb az átlátó képességem mint a legtöbb embernek, viszont az érzelmi oldalt sokkal nehezebb megérteni/megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!